כללי לינקים | אינדיזיין מחליפה את כולם

• הוסף לסימניות
שיטת העבודה שלי הרבה פעמים היא שאני מניח לינק (במיוחד כשמדובר ברקע) במאסטר, משחרר אוטומטית מכל העמודים, ומחליף בכל עמוד לינק הנכון לאותו עמוד, כך אני חוסך לעשות מיקום מדויק בכל עמוד,
מה שקורה עכשיו זה שאינדיזיין חושב שיש לו שכן, והוא "מבין" שאם אני מחליף לדוג' את הלינק "אאאב" שבעמוד 4 ללינק חדש "גגגד", אז הוא מחליף בכל המקומות שיש את "אאאב" ל- "גגגד"
זה מה שנקרא גולם!
עכשיו איך אני מורה לו אחת ולתמיד, שכשאני לוחץ "רלינק" על קובץ מסוים, אני מתכוון אליו בלבד?
סליחה על האריכות, ניסיתי להסביר את עצמי.

• הוסף לסימניות
CS3?
לבטל את הסימון של החלף כל הלינקים!!!

כבדהו וחשדהו

• הוסף לסימניות
מסתבר שאתה משתמש עם ה: Relink
כשאתה מחליף את הלינק לעמוד זה, אתה חייב להוריד את ה''ווי' שכנראה בטעות פעיל אצלך:
Relink All Instances of "file.jpeg
או שתתחיל לייבא דרך הייבוא הרגיל ולא דרך רילינק.

• הוסף לסימניות
למה שלא תיצור בעמוד האב רק ריבוע מוכן שעומד מדויק במקום - שלתוכו תכניס בכל עמ' תמונה
בשביל מה להחליף כל פעם מחדש?

• הוסף לסימניות
ונתנו, שלמה, איפה זה? באנגלית
טירה. יש לי למשל קובץ עם כמה תויות, בכל תוית צריך להיות ברקוד שונה, אבל כבר סידרתי ברקוד אחד בגודל ובמיקום, אז נוח לי לעבוד כך שאני מדביק אותו באותו מקום בעמוד הבא, ואז עושה רלינק, אולי יותר נכון לעבוד כמו שאת אומרת, אבל זה ענין של הרגל ולא לוקח יותר זמן, אז זה מה שאני עושה.

• הוסף לסימניות
תודה, מצאתי, בחלון היבוא שנפתח

• הוסף לסימניות
בפעם הבא תעשה את זה עם מיזוג דואר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה