כללי לינקים באינד'

• הוסף לסימניות
אני עובדת על ספר עם מאות תמונות.
התמונות נמצאות בדרופבוקס ואני מייבאת אותן לאינד'.
כרגע המחשב שלי מקולקל ויש לי מחשב חילופי,
אבל...
הקישורים כבר לא פעילים, כי המחיצה שונה, ואני צריכה לעבור אחד אחד ולסדר,
ואחר כך... כשהמחשב שלי יחזור, אצטרך לעשות זאת שוב...

אולי יש סקריפט שעושה את זה???

לא מדובר בתקיה אחת עם תמונות, אלא בתיקיה שבתוכה תקייות שמחולקות לפרקים, וכל פרק יש לו תתי נושאים, וכו'.
סה"כ עשרות תיקיות.

• הוסף לסימניות
חיבור לינק אחד מכל תיקיה ישחזר את כל הלינקים בתיקיה זו.

• הוסף לסימניות
ככה זה עושה לי בד"כ, אבל בקובץ הזה דוקא לא, ואני לא יודעת למה.

• הוסף לסימניות
לפעמים כשהקבצים עוברים ממק לפיסי, מתווסף קו בכל רווח בין מילים בשם הקובץ, אולי בגלל זה הוא לא מזהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;1462093:
לפעמים כשהקבצים עוברים ממק לפיסי, מתווסף קו בכל רווח בין מילים בשם הקובץ, אולי בגלל זה הוא לא מזהה

שני המחשבים פי סי
רק שדרופבוקס כותב את שם המשתמש במילה הראשונה של המחיצה,
ושם המשתמש שונה ממחשב למחשב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1462963:
גם זה רעיון די גאוני:
ראית את הסקריפט שגבריאל הביא שם?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה