דרוש מידע לינק,אליאס,קלוץ קאשעס,שלימזיל- משחק קלפים- איזה מומלץ?

• הוסף לסימניות
מה המשחק המומלץ לגילאי 8-9 ומעלה?

• הוסף לסימניות
קלוץ קשס בכלל אבל בכלל לא מתאים לגיל הזה
מצטרפת.
מתאים ליותר גדולים
חובה כמות משתתפים גדולה
קשה לשחק איתו מידי הרבה פעמיים:)

• הוסף לסימניות
אליאס, אח"כ לינק (קצת פחות לגיל אבל אפשרי)
מקלוץ קשס לא נהנתי

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים
אליאס מתאים גם לשני משתתפים?
או שצריך קבוצה גדולה יותר?
( לא מכירה כלל את המשחקים, מבררת בשביל אמא שלי- סבתא לנכדים...)

• הוסף לסימניות
אליאס חמוד
האמת ציפיתי ליותר לאור התגובות שראיתי

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים
או שצריך קבוצה גדולה יותר?
( לא מכירה כלל את המשחקים, מבררת בשביל אמא שלי- סבתא לנכדים...)
צריך מינימום 6 בשביל שיהיה כיף
כל המשחקים מהסוג הזה צריך קבוצה

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא שמתחלקים ל2 קבוצות
בכל קבוצה יש אחד שצריך לתאר מילה מהקלף מבלי לומר אותה/מילה מאותו שורש
כדי שזה יעבוד-צריך לפחות 4 שחקנים, אבל מומלץ יותר כי אם יש רק 2 בקבוצה אז יש רק אחד שיכול לנחש
ואם הוא לא מצליח? :unsure:

• הוסף לסימניות
כמובן שזה קצת יותר מעניין ממה שזה נשמע כתבתי רק בכלל מה הרעיון
אני אישית מאוד אוהבת
אבל שימו לב
♥️
!
יש שם הרבה מושגים שממש לא מתאימים לחרדים - כמו אנשים חילוניים מפורסמים, מילים לא צנועות וכו' (לא אפרט אותם כאן מטעמים מובנים...)
אז כדאי להורים לעבור ולצנזר קודם

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה למשחק קלפים לזוג
(נראה לי יש איזה משהוא - אני רק שאלה..')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה