כללי לינק חי בקובץ PDF

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהיו לאחרונה כמה שרשורים בנושא הזה אבל אני לא מוצאת,
איך סוגרים קובץ PDF כך שהקישורים שהטמעתי בקובץ יעבדו?
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר לייצא להדפסה ולסמן 'וי' בכלול היפר קישורים
מצ"ב תמונה

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי אבל זה רק יוצר מלבן שחור סביב האוביקט שקשור ללינק והלינק לא עובד
הייתי צריכה להגדיר משהו בפתיחת הקובץ?

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה להגדיר משהו בפתיחת הקובץ?
לא.
הלינק לא 'עובד' באינדי' עצמו רק בPDF, תייצאי לPDF ותבדקי.
אם בכל זאת לא עובד תבדקי בחלונית "היפר קישורים" שהאובייקט באמת מוגדר כקישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1439965:
לא.
הלינק לא 'עובד' באינדי' עצמו רק בPDF, תייצאי לPDF ותבדקי.
אם בכל זאת לא עובד תבדקי בחלונית "היפר קישורים" שהאובייקט באמת מוגדר כקישור.
ברור, התכוונתי שזה לא עובד בPDF
וזה מקושר,
אני עובדת על CS4

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה זה לא עובד אצלך. אבל הייתי מנסה לסמן שיכלול רכיבים אינטראקטיביים.
בייצוא רגיל, זה הכי אחרון בלשונית General (או כללי, לפי התמונה שאיתי העלה),
בייצוא אינטראקטיבי, זה ב'לחצנים ומדיה' - כלול הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה