לינק לאמירת תהילים-לא נפתח (נתיב)

• הוסף לסימניות
תבקש לפתוח. מאמינה שיפתחו לך, אין סיבה לחסום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1291249:
תבקש לפתוח. מאמינה שיפתחו לך, אין סיבה לחסום!

אם מישהו מנתיב קורא פה ועד כמה שהבנתי יש כאן בעל תפקיד אחד לפחות שקורא, הגיע הזמן שתתקדמו, במקום לחסום את כל העולם ואז לפתוח טיפין טיפין תחסמו את כל העולם, אין בעיה, רק אתרים שכבר עברו בדיקה ופתחתם למשתמשים אחרים אין שום סיבה שלא יהיו פתוחים לכולם במסגרת מסלול שימושי כזה או אחר. ע"ע אתרוג שעושים עבודה נפלאה בנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1291336:
אם מישהו מנתיב קורא פה ועד כמה שהבנתי יש כאן בעל תפקיד אחד לפחות שקורא, הגיע הזמן שתתקדמו, במקום לחסום את כל העולם ואז לפתוח טיפין טיפין תחסמו את כל העולם, אין בעיה, רק אתרים שכבר עברו בדיקה ופתחתם למשתמשים אחרים אין שום סיבה שלא יהיו פתוחים לכולם במסגרת מסלול שימושי כזה או אחר. ע"ע אתרוג שעושים עבודה נפלאה בנושא.

כל הרעיון של נתיב זה חסימה קולקטיבית חוץ מצרכים ממש.
וצרכים משתנים בין אחד לאחד.

כי כמו שביקשו פה למשל אתר חדשות, אני לא רוצה שייפתח לי אתר חדשות ולכן יש לי אינטרנט נתיב. אז אם הם יבדקו ויפתחו לכולם, זה ייפתח גם לי, ואין כאן את האפקט שרציתי אינטרנט חסום.

ודווקא נתיב פותחים מהר אתרים שביקשתי מהם!!

• הוסף לסימניות
בנתיב בדרך כלל לינק שפתחו כבר למישהו נפתח גם אוטמטית באמצע הלילה,
רק אתר שעדיין לא פתחו, צריך לעובר בדיקה ואישור

• הוסף לסימניות
איך נרשמים למעשה טוב שמופיע שם?

• הוסף לסימניות
אחרי אמירת 2 פרקים ברצף הם מעלים אוטומטית שאלה אם מעוניינים לקבל על עצמינו מעשה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה