בקשה לינק לפניות ציבור של משרד התחבורה - דרך נדרים פלוס קיים בכל בית כנסת !!!!!!

• הוסף לסימניות
מקרים של איחורים וחיסורים מתועדים ע"י מערכת אוטומטית של משרד התחבורה
והחברות נקנסות בלי תלות בפניות של הנוסעים
זאת טעות נפוצה
יש קנסות שהם מקבלים לפי אחוזי ביצוע, שאכן מנוטרות על ידי מערכות משרד התחבורה
בנוסף לזה, אם יש גם תלונה מנוסעים הן נקנסות בעוד 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
זאת טעות נפוצה
יש קנסות שהם מקבלים לפי אחוזי ביצוע, שאכן מנוטרות על ידי מערכות משרד התחבורה
בנוסף לזה, אם יש גם תלונה מנוסעים הן נקנסות בעוד 200 ש"ח
זאת התגובה שקיבלתי ממשרד התחבורה

• הוסף לסימניות
אחרי בדיקה נראה שדרך נדרים + זה לא מגיע לשום מקום
אין תגובות שנה אחרי משלוח התלונה יכול להיות שזה ישר מגיע לספאם או משהוא כזה

• הוסף לסימניות
עדיין לא עוזר, אם אתה רוצה שזה יהפוך לנחלת הכלל וכולם יתרגלו שאחרי כל אירוע מתלוננים בקלות בפשטות בנדרים פלוס, צריך שיהיה קל לזכור מה לחפש, משהו כמו "משרד התחבורה" "תלונה" "תחבורה" אולי צריך לבקש מנדרים פלוס (מאמין שהם ירתמו לעניין) לשים על הטופס הזה תגיות מתאימות כדי שכל מי שמחפש בנדרים פלוס את המילים המתאימות ימצא בקלות את הטופס
הסיבה האמיתית זה בגלל שקופת צדקות שמשון מטפלת בתחום הזה באופקים.
והם עשו את הפיצ'ר.
זה משהו שכל אחד יכול להוסיף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא היה צורך במקרים שלי
חיסורים וכן אי עצירה בתחנה או עומס נוסעים מתועדים במשרד התחבורה אונליין
והם השתמשו בזה לבדיקת התלונות שלך?
תוכל לפרט איך אתה יודע שהתלונה שלך הועילה?
אני שואל כי חשוב לי מאד לדעת, זה ישכנע אותי להגיש תלונות ולעודד את כל סביבתי לעשות כך.

• הוסף לסימניות
והם השתמשו בזה לבדיקת התלונות שלך?
תוכל לפרט איך אתה יודע שהתלונה שלך הועילה?
אני שואל כי חשוב לי מאד לדעת, זה ישכנע אותי להגיש תלונות ולעודד את כל סביבתי לעשות כך.
היו כמה נהגים במקרים שונים שדילגו על תחנות או התנהגו בצורה לא הולמת וכדו'
שלחתי מייל לחברה המפעילה ולמשרד התחבורה והיום הם לא באזור

עמדת טעינה של קווים שניזוקה בעקבות רשלנות של קבלן ערבי שהחליף את התחנה הסמוכה בשירות משרד התחבורה
בעקבות פנייה לקווים עילית ולמשרד התחבורה התקיים משפט שבסופו משרד התחבורה חויב לשלם את הנזק לקווים עילית והעמדה הוחזרה לפעילות.
לצערי כרגע היא מושבתת עקב משחק של ילדים מדי יום שהרס אותה. זו הזדמנות לקרוא להורים להסביר לילדים אודות שמירת הרכוש במרחב הציבורי

• הוסף לסימניות
או התנהגו בצורה לא הולמת וכדו'
זה לא דבר שמשרד התחבורה יכול לדעת ללא עדות שלך, כן?
והיום הם לא באזור
זה לא הוכחה שמה שעזר היא התלונה למשרד התחבורה, יותר סביר להניח שזה התלונה לחברה המפעילה, בפרט לאור הציטוט הקודם.
התקיים משפט
ללא עדות שלך?

נ.ב. אני לגמרי איתך ועם פותח האשכול, ורק השבוע הגשתי תלונה לקווים על נהג שלא עצר בתחנה (מעשה שלא פגע בי אישית, אני הייתי בתוך האוטובוס),
רק חשוב למקד את המאמצים במה שיועיל, ותלונות למשרד התחבורה כפי שכתבתי פה אמנם ברעיון יכולות להיות יותר יעילות, אבל צריך להיות ריאלים לגבי רמת המאמץ שאנשים ישקיעו בזה ללא תמורה (בתביעה קטנה לפחות אדם עשוי לקבל פיצוי הולם למאמץ שלו... פה זה נטו לתועלת הציבור...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא דבר שמשרד התחבורה יכול לדעת ללא עדות שלך, כן?
נכון
זה לא הוכחה שמה שעזר היא התלונה למשרד התחבורה, יותר סביר להניח שזה התלונה לחברה המפעילה, בפרט לאור הציטוט הקודם.
באחד המקרים התלוננתי לחברה כמה פעמים על אותו נהג וזה לא עזר עד שפעם אחת התלוננתי גם למשרד התחבורה

ללא עדות שלך?
כן, יש מצלמות במקום והנזק ברור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה