עיניים ליפיטיר - לחות לעיניים - יש איפה להשיג בפחות מ100 ש"ח?

• הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו זקוקים לליפיטיר (lipitear) -טיפות מאזנות לחות בעיניים בעקבות ניתוח לייזר
הרופא אמר לקחת שלושה חודשים 3 פעמים ביום - בחודש הראשון התדירות היתה גבוהה יותר
נגמר כבר שלוש פעמים, כל בקבוקון כזה 98 ש"ח!
מצאנו רק בסופר פארם בינתיים
יש מישהו שיודע אם ואיפה אפשר להשיג את זה במחיר זול יותר?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות כל טיפות ליובש לא צריך דווקא את זה.

• הוסף לסימניות
הטירס נטורל פרי לא מספיק עוזר...
יש לך המלצה למשהו חזק יותר?
הבנתי שלא לכולם הוא רושם דווקא ליפיטיר, זה כן בהתאמה אישית.

• הוסף לסימניות
אני משתמש עכשיו עם בפנטן
בסופר פארם זה עולה 99 שקל אבל קניתי את זה בבית מרקחת של כללית וזה עלה לי 63 שקל
יש בזה מעלות יותר מהליפיטר, כי אין בזה בכל חומר משמר, משא"כ בליפיטר יש כן איזה חומר אחד משמר
ככה הסבירה לי הרוקחת
בכל מקרה אני מאוד נהנה בזה
יותר מהטירס נטורל וכו'

מה שחשוב זה לקנות טיפות ללא חומר משמר, כי בטיפות עיניים יש הרבה סוגים ורובם עם חומר משמר,
ואחרי ניתוח לייזר לא מומלץ האלה עם החומר משמר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני משתמש עכשיו עם בפנטן
בסופר פארם זה עולה 99 שקל אבל קניתי את זה בבית מרקחת של כללית וזה עלה לי 63 שקל
יש בזה מעלות יותר מהליפיטר, כי אין בזה בכל חומר משמר, משא"כ בליפיטר יש כן איזה חומר אחד משמר
ככה הסבירה לי הרוקחת
בכל מקרה אני מאוד נהנה בזה
יותר מהטירס נטורל וכו'

מה שחשוב זה לקנות טיפות ללא חומר משמר, כי בטיפות עיניים יש הרבה סוגים ורובם עם חומר משמר,
ואחרי ניתוח לייזר לא מומלץ האלה עם החומר משמר
בהצלחה
זה צריך מרשם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה