ליצירתיות שבפורום

• פותח הנושא ntnt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת רעיון של איזשהו ממתק מתאים לפורים שאפשר לתקוע בו שיפוד.
לכב' ר"ח אדר
מחכה לרעיונות יצירתיים!!

• הוסף לסימניות
מרשמלו, סוכריות ג'לי וחמצוצים
אני עשיתי מזה זר פרחים ושלחתי לחמותי עם אגרטל מזכוכית למשלוח מנות

• הוסף לסימניות
את יכולה להכין כובעים בצורת משולש משוקולד ולהדביק לכל מרשמלו כאילו כובע ליצן, עיניים אפשר מצ'וקלד צ'יפס.. אם עושים את זה טוב זה יוצא מקסים

• הוסף לסימניות
על השיפוד...

משפדים ומעצבים...

קבצים מצורפים

• IMG_1742.JPG
    3.2 MB · צפיות: 24
  • בר מתוקים לבת מצווה.JPG
    3.3 MB · צפיות: 37
  • חוברת ספירלה זרי כלה 007.jpg
    2.4 MB · צפיות: 16
  • מרשמלו 13.JPG
    1.7 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות, ממש יפים רק שאני מחפשת משהו חמוד לפורים כמו שמשהו אחר כתבה. (זה קצת עבודה בשבילי כי זה אמור להיות מעל קאפקייק- מספיק העבודה של העוגה, חשבתי על משהו קליל יותר)

• הוסף לסימניות
ליצירתיים גם מותר? :)

יש לנו כמה דברים שמתאימים לשיפוד:

כאן
כאן

למעשה כל ליצן מסול מתאים לשיפוד, לא אכיל אבל מכניס לאווירה.

עוד רעיונות בסגנון יש כאן אפשר ליישם אותם בקלות לפורים.

• הוסף לסימניות
איך אני מעלה תמונה?

לא מצליחה בתגובה מהירה,

• הוסף לסימניות
תלחצי על מצב עריכה מתקדם יש שם לחצןשל סיכה שם תוסיפי את הקובץ

• הוסף לסימניות
אפשר לתקוע למטה גלי ואז להשחיל לתוך השיפוד סוכריות צמיד/שרשרת

• הוסף לסימניות
את זה עשיתי שנה שעברה לגננת

קבצים מצורפים

• P2221202.JPG
    KB 691.8 · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה