ליצירתיים שבינינו...... הבו רעיון!

• הוסף לסימניות
שלום לכם,
אני צריכה בבקשה רעיון למצגת מתמונות סטילס, המצגת אמורה להיות למסיבה של בית ספר מתמונות של הווי וכ'ו.
אורך המצגת כ5 דקות.
הבו רעיון איך ליצור מצגת מענינת- שיהיה חשק לשבת ולראות.
תודה מראש לכולם.

• הוסף לסימניות
נתנו פה פעם רעיון, לא זוכרת מי... לעצב את המסך כמו אלבום דיגיטלי, וכך לשנות את התמונות בין המסגרות. ובין לבין להזיז אוביקטים ברקע ועוד כיד הדמיון הטובה עליך.
כמובן שאם יש לך פרק בהלכות אפטר אפקטס, תעצבי את זה באפטר ותנפישי את האוביקטים, תוסיפי כותרות מענינות בין לבין, אולי בדיחות ומילים שמוכרות רק לתלמידות שבבית הספר (השאלה אם זה מתאים)
ועוד טיפ קטן לתשומת לב:
תשלבי סאונד יפה ותזיזי את התמונות לפי הקצב, זה מאד מוסיף לזרימה של הסרט.
מקווה שעזרתי, נשמח לראות את התוצאה...בהצלחה

• הוסף לסימניות
תתני קצת יותר רקע:

למי מיועד הסרט- הורים/ תלמידות/ מורות?
מהו נושא המסיבה- פורים / הכרות וכו'...
בד"כ לוקחים דימוי מתאים ומענין ובונים סביבו,
נניח בשבט הייתי לוקחת אילן/ פרות/ כרם... יוצרת מהלך לפי סיפור/ מדרש /וכו'...

• הוסף לסימניות
בלי תסריט טוב אין סרט טוב!

• הוסף לסימניות
אפטר אפקטס יכול לעזור לך מאד מאד!
אנימציות מענינות לתמונות, ישנו את כל הצורה של הסרט!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, המסיבה היא מסיבת ט"ו בשבט להורים כשהסרט הוא רק חלק מהתוכנית.
הרעיונות שלכם מקסימים, נניח שאני באמת רוצה ללכת בכיוון של אילן, מה אפשר לעשות? איך?
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
מהלך חייו של העץ מהזריעה ועד הפירות, משלבת שיר מיוחד ובין החלקים מכניסה את בתי השיר...
- אולי מתחילה עם אילן... פרותיך מתוקים... וחוזרת לכל שלבי הגידול ולבסוף - שכל נטיעות שנוטעים ממך...(יש שיר מדהים של יידל ויש של שוואקי.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה לקוחות שמבחינה עקרונית לא מציגים סרטים בביה"ס אלא רק תמונות:(
מנסיון- עבודה טובה עם הנעץ באפטר יכולה לתת תוצאות מדהימות.
אפשר להכפיל וליצור מעין מקהלה ודברים כאלה, בד"כ גרר תגובות נלהבות :מה, אמרנו לך שאסור סרטים?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;696980:
מנסיון- עבודה טובה עם הנעץ באפטר יכולה לתת תוצאות מדהימות.
?:)
התכוונת לכלי הבובה? puppet tool?
בעבודה מדויקת אפשר להגיע לדברים מרשימים איתו, רק אל תתיאשי מכך שברגע הראשון, כל התמונה מתעוותת, כשתלמדי את כללי הכלי, תלמדי לנעוץ עוד נעצים, וליצור עוד נקודות, או ליצור נקודות שיקשיחו את המקום וימנעו עיוות.
בקיצור, כדאי לך ללמוד מה עושים עם הכלי הזה.

• הוסף לסימניות
פספסתי את השיעור על זה בקורס, אפשר ללמוד את זה בצורה עצמאית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברוריה, תודה ענקית, מקוה שזה באמת יעזור לי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטלי;696645:
אני צריכה בבקשה רעיון למצגת מתמונות סטילס, המצגת אמורה להיות למסיבה של בית ספר מתמונות של הווי וכ'ו.
אורך המצגת כ5 דקות.
הבו רעיון איך ליצור מצגת מענינת- שיהיה חשק לשבת ולראות.
תודה מראש לכולם.

בדיוק גם ממני בקשו פרויקט דומה, משהו בכיוון הזה!

נכתב ע"י וידאו פלוס;696662:
נתנו פה פעם רעיון, לא זוכרת מי... לעצב את המסך כמו אלבום דיגיטלי, וכך לשנות את התמונות בין המסגרות. ובין לבין להזיז אוביקטים ברקע ועוד כיד הדמיון הטובה עליך.

נשמע טוב!! אשמח אם תוכלי לפרט יותר איך זה נראה. או שיש למישהו עבודה בסגנון או קישור לעבודה מרחבי הנט.
וכמובן אם יש רעיונות נוספים למצגת כזו.
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטלי;696870:
תודה לכולכם, המסיבה היא מסיבת ט"ו בשבט להורים כשהסרט הוא רק חלק מהתוכנית.
הרעיונות שלכם מקסימים, נניח שאני באמת רוצה ללכת בכיוון של אילן, מה אפשר לעשות? איך?
תודה ענקית

לי יצא לערוך סרט בת מצוה לט"ו בשבט ואז בניתי אותו כך (תוכלי לקחת את הרעיון הבסיסי) על כל פרי משבעת המינים מצאנו רעיון קצר ומעניין ושם הוספנו הסרטה של ברכה ממשהי קרובה לבת המצוה, היה שם שילוב תמונות מדהימות של שבעת המינים והתקבלה תוצאה מעניינת.
אצלך תוכלי להתמקד בתכונה מיוחדת לכל פרי ומשם לצאת לקטע מתאים.
אם במקרה תצטרכי מקורות, תמונות וכד' פני אלי. בהצלחה!

ובלי קשר אולי זה יעזור לך
http://www.sternfx.com/tutorials-he/46

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
הבעיה היא שזה לא ממש מתאים לי.
הסרט נועד לערב הורים, הערב הוא ערב סיכום של איזה מבצע שהיה לילדים בבי"ס.
הנקודה היא שהמבצע היה רק לכתות הגבוהות וכדי שגם ההורים לילדים הצעירים ירגישו 'שייכות' לערב, הצוות חשב על סרט.
הסרט אמור להיות מענין, אבל לא תוכנית כי אם תמונות מההווי וכ"ו.
מקווה שהובנתי
ותודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה