קורונה ליצמן הודיע שיתפטר אם יהיה סגר בחגים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צודק או לא?
נכון שזה חמור שעד עכשיו לא עשו. איבדו זמן מאוד יקר. השאלה אם טוב מאוחר מכלום או שהוא צודק לא על חשבון החגים שלנו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את הציונים על פעולותיהם של חברי הכנסת לא אנחנו אמורים לתת אלא אלה ששלחום !! ומי ששלחם אלו גדו"י...
מה לנו לדחוף את האף לכל סוגיה ציבורית כאילו שאנחנו מבינים בכל דבר ויודעים את כל מכלול השיקולים העומד לנגד עיניהם של שלוחי דרבנן..

• הוסף לסימניות
את הציונים על פעולותיהם של חברי הכנסת לא אנחנו אמורים לתת אלא אלה ששלחום !! ומי ששלחם אלו גדו"י...
מה לנו לדחוף את האף לכל סוגיה ציבורית כאילו שאנחנו מבינים בכל דבר ויודעים את כל מכלול השיקולים העומד לנגד עיניהם של שלוחי דרבנן..
אם זה מתואם עם גדו''י זה נכון, לאיים לא עולה כסף...

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שאפילו אם צריך סגר, והוא מסכים לכך, יכול להיות מופעל עליו לחץ אדיר מכל מיני גורמים שימנע זאת ולכן לפעמים צריך להתבטא בצורה זאת, כנגד הגורמים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אתה באמת חושב שגדו"י חושבים שהכל פה זה 'מזימה מכוונת' לסגור את החרדים בחגים?
לא בכל דבר צריך לדחוף את גדו"י, הציבור לא עד כדי כך מטומטם!
לא יאומן שהבנאדם הזה היה שר הבריאות עד לפני תקופה קצרה.
יש לו תכנית פעולה חוץ מהתנגדות לסגר?
אתה צודק. אבל מצד שני, הוא חשוף לכל הנתונים, ןבקשר עם רופאים, אני לא מאמין שאם מערכת הבריאות היתה לפני קירסה, הוא היה אומר כך.

• הוסף לסימניות
אתה צודק. אבל מצד שני, הוא חשוף לכל הנתונים, ןבקשר עם רופאים, אני לא מאמין שאם מערכת הבריאות היתה לפני קירסה, הוא היה אומר כך.
מי אמר שהוא חשוף לכל הנתונים, וגם אם הוא חשוף, מי אמר שהם מעניינים אותו?
אני מאמין יותר לשר הבריאות בפועל, למנכ"ל של משרדו ולפרוייקטור.

• הוסף לסימניות
לא בכל דבר צריך לדחוף את גדו"י, הציבור לא עד כדי כך מטומטם!
מי שמביע דעה בנושא שבאמת הוא לא מבין בו ואין לו את כל הנתונים מול העיניים (לפחות כמו מי שהיה פה שר הבריאות עד לא מזמן) ודאי למטומטם יקרא !!
מה הספק פה בכלל...
לאינסטלטור שבא לתקן אתה גם אומר "אני לא מטומטם" אחרי שהוא מציג את תוצאות מחקרו על מקור הנזילה....?

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה יותר אמצעי לחץ לדברים אחרים שאנחנו לא יודעים מתחת לשטח. הוא לא טיפש להתנגד עד כדי כך כשהוא עצמו עשה סגר טוטאלי בפסח. אולי רוצי לגור לנו לגמרי את הבתים כנסת או למינימום ממש וזה אמצעי לחץ

• הוסף לסימניות
חבל שאתה לא אדמו"ר שלו .
די לזלזול בגדו"י
זלזול בשד"ר זה זלזול בגדו"י .
העובדה שחברי הכנסת החרדיים נבהלו מהלחץ הציבורי, מוכיחה שזה לא נכון.

• הוסף לסימניות
מי שמביע דעה בנושא שבאמת הוא לא מבין בו ואין לו את כל הנתונים מול העיניים (לפחות כמו מי שהיה פה שר הבריאות עד לא מזמן) ודאי למטומטם יקרא !!
מה הספק פה בכלל...
לאינסטלטור שבא לתקן אתה גם אומר "אני לא מטומטם" אחרי שהוא מציג את תוצאות מחקרו על מקור הנזילה....?
חבל להגיב בצורה כזו בלי להבין את כוונת הנכתב.
כתבתי רק שהציבור לא מטומטם לחשוב שכל מילה של ליצמן היא מפיהם של גדו"י.
ואי אפשר לא לדון עניינית רק משום שגדו"י שלחו אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה