• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנתיים ועשרה חודשים החליט בצורה חד משמעית שהוא רוצה להתחפש לליצן!
אני רוצה ליצן מיוחד ולא פשוט....
מישהי/ו ראה/תה ליצן לא שגרתי? איפה קונים?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי ליצן מדהים שטרם נראה. בהשקעה מטורפת של האמא (המשוגעת לדבר, כמובן)
אם את מחפשת קנוי - לא אוכל לעזור. אבל אם את מוכנה להשקיע - אשתדל בלי"נ להשיג בשבילך תמונה

• הוסף לסימניות
אני רציתי לחפש את תינוקי בין השנה למשהו מענין אבל מכורח הזמן נאלצתי להסתפק בבסיס בגד ליצן

מה שעשיתי וכולם התלהבו - הדבקתי פונפונים גדולים במקום כפתורים מקדימה, קניתי גרביים אדומות ומעליהם גם פונפונים

אבל מה שהכי נהנו - לקחתי תלתלים לבנים ו(3 ש"ח בחבקוק) שמתי פקעות פקעות בכובע וזה היה ממש מצחיק לראות ילדון עם כזו פאת מוקיון

כמובן בלונים ואיפור טוב ועליז

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבכפר השעשועים יש תחפושת מיוחדת של ליצן ב-40 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בי;534681:
אני ראיתי ליצן מדהים שטרם נראה. בהשקעה מטורפת של האמא (המשוגעת לדבר, כמובן)
אם את מחפשת קנוי - לא אוכל לעזור. אבל אם את מוכנה להשקיע - אשתדל בלי"נ להשיג בשבילך תמונה

אשמח לראות תמונה.....את מדברת על לתפור???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה