- הוסף לסימניות
תוך כמה זמן?אני לקחתי ליקולייף בה. ובהחלט הרגשתי שינוי!!!
תוך כמה זמן?אני לקחתי ליקולייף בה. ובהחלט הרגשתי שינוי!!!
שמו מוגרבירציתי להוזיל עלויות ולקנות ישירות מהחברה עצמה
אם יש מישהי שקנתה את המוצר של ההכשר בד"ץ ויכולה לתת לי את השם שלו עם פרטים שרשום
שם אודה לה מאד.
אני חושבת תוך כ-6 שבועותתוך כמה זמן?
בד"ץ העדה החרדיתמה ההכשר?
את לא כותבת כאן למה זה מועיל. זה מועיל גם כן לורידים ודליות? אם כן תספרי על זה קצת בבקשה...אני ממש ממליצה על ארגי+ של חברת FOREVER
סוף הדרך
יש לי גם הנחה של 15%
עדיין מוכר?גילוי נאות:
אני משווק תוספי מזון (בעסק שנקרא טבעי לחיים בריאים) ומשווק גם את הליקוריץ.
מצד שני אני לא מאלה שדוחפים מוצר לאנשים ומספרים להם על זה נפלאות, אלא נותן מענה לפונים אלי דרך האתר.
אשתדל לעשות קצת סדר בענין הליקוריץ:
עיקר התהילה של הליקוריץ היום הגיעה בעקבות מחקרים שנעשו ב(ערך ב) עשרים השנים האחרונות כשהמפורסם שבהם ע"י פרופסור מיכאל אבירם. במחקר ההוא גילה אבירם את היכולות הטובות של הליקוריץ ובו גם מצא תהליך למניעת עלייה בלחץ הדם בעקבות השימוש בליקוריץ.
תהליך זה נרשם כפטנט.
את המוצר בהרכב שנחקר + הפטנט, מייצרים אך ורק בפיטנס שבקרית שמונה, עבור כמה מותגים.
לאחר ששיווקתי את הליקוריץ כמה שנים והוא היה מאוד יקר, החלטתי עם שותף לפנות למפעל ולהזמין את אותו ייצור בלי לשלם למותגים וע"י כך להוזיל את עלויות המוצר.
בנוסף אנו מייצרים פורמולה כפולה, חסכונית לאלה הנוטלים שניים ליום.
בסופו של יום אנו מביאים ליקוריץ איכותי כמו היקרים, מיוצר בפיטנס + מס' הפטנט, במחיר הרבה יותר זול.
קראתם עד פה וזה מעניין?
תתקשרו 054-20-60-989 ואשמח לעזור גם לכם.
נ.ב.
לא שמעתם ממני כלום על "נפלאות" הליקוריץ. אם תרצו מוצר איכותי ולשלם פחות, דברו איתי.
ישראל
תתקשרי אלי בשמחה אני אעזור לך 0527676392את לא כותבת כאן למה זה מועיל. זה מועיל גם כן לורידים ודליות? אם כן תספרי על זה קצת בבקשה...
מוכר כל הזמןעדיין מוכר?
ומה עם משלוחים לרחבי הארץ?
ואגב, האם באמת מרחיקים את זה מקפה? ומתוספי ברזל? כמה זמן?
מעניין לשמוע איך המצב כעת?מאד מעניין מה שכתוב כאן.
אני נוטלת ליקולייף כבר ששה חודשים.
בהתחלה היה שיפור מידי, תוך חודש וחצי הצלחתי לעמוד 3 שעות להכין שבת בלי לחוש את הרגליים
אבל אז (לאחר 3.5 חודשים- )נכנסתי להריון, והורידים נפוחים וכואבים מקווה שאולי זה לפחות לא יחמיר כמו תמיד.
אז ככה-
1. מברור בסביבה שלי- 8/10 נשים שנוטלות הבנתי שזו המציאות אצל רובן אצל חלקן כן יש הקלה אבל לא לעלם לחולוטין., אולי בגלל שלא סיימתי טיפול לפני ההריון?!- אולי..
2. פניתי לספק שמביא את זה למשווקת שלי- והוא טען שיש שיפור בורידים, אך במראה ההסטטי לכאורה זה גם אמור לעזור אבל ממש לא לגמרי ולא בהתייבות
עמדתי בקשר עם הספק הוא המליץ להעלות את המינון לכדור אחד פעמיים ביום (בגלל הה. לא שני כדורים יחד)מעניין לשמוע איך המצב כעת?
בעיקר לדעת איך המצב של הורידים לעומת פעמים קודמות
בררתי בעבר על הליקולייף ובסוף לא לקחתי , כעת אני שוקלת לקחת עקב החמרת המצב (על אף טיפול שעשיתי בקיטור)
מישהי יודעת לומר לי מנסיון האם שווה להשקיע בזה? (לא משווקים)
היי,מעניין לשמוע איך המצב כעת?
בעיקר לדעת איך המצב של הורידים לעומת פעמים קודמות
בררתי בעבר על הליקולייף ובסוף לא לקחתי , כעת אני שוקלת לקחת עקב החמרת המצב (על אף טיפול שעשיתי בקיטור)
מישהי יודעת לומר לי מנסיון האם שווה להשקיע בזה? (לא משווקים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים