נכתב ע"י אז מה;960959:מקפיצה לתועלת הכלל.
לאף אחת פה אין נסיון בליקרים? נו ב'מת!!!
עניתי לך לפני יובלות!!!נכתב ע"י bekki;961060:שאני אתחיל איתך בעניין המוס שאת חייבת לי???
אינמצב בלי ביצים?נכתב ע"י מתענינת;961299:מנסיון זה טעים מאוד,
כמות אני לא זוכרת אבל נראה לי באזור 1-2 בקבוקים
נכתב ע"י אז מה;961301:אינמצב בלי ביצים?
עם ביצים חייב קירור רצוף, נכון?
את בטוחה????נכתב ע"י מתענינת;961341:לא חייב מקרר
נכתב ע"י אז מה;961350:את בטוחה????
תמיד אומרים שליקר ביצים זה דבר רגיש מאד...
נכתב ע"י מתענינת;961288:ליקר נוגט
1.1/4 כוסות מינם
1 כוס סוכר
4 ביצים
200 גר' נוגט
4 כפות נס קפה לא גדושות
2 כפות גדושות אינסטנט וניל
לערבב בפוד פרוססור ולהוסיף 3/4 כוס כהל.
בהצלחה![]()
נכתב ע"י רותיי;961483:פוד פרוססור . מזה?
מינם הכוונה למים?נכתב ע"י מתענינת;961288:ליקר נוגט
1.1/4 כוסות מינם
כוס כהל.
בהצלחה![]()
כן.נכתב ע"י אנדי;961536:ואיפה משיגים כהל? זה כאילו כמו אלכוהול???
נכתב ע"י אז מה;961539:כן.
וזה דבר יקר רצצצח. הכי זול בשערי רוווחה ב-29.90 (ותודה לפרוג)
כן!!!!נכתב ע"י אפרתה;961541:קנית שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים