הפרופו שמרלינגמממממ....
נראה לי ננסה
כשייגמר השמרלינג![]()
מתכון??הפרופו שמרלינג
יש לי מתכון מושלם לפאי טופי משוקולד שמרלינג יוצא טעים בטרוף!1
אני יתן לך מתכון יותר מאוחרמתכון??
למיטב זכרוני...אלכוהול - הכוונה לוודקה וכדו, או שמדובר על מוצר גולמי כלשהו?
בחנויות נמכר בד"כ תחת השם "כוהל"אלכוהול - הכוונה לוודקה וכדו, או שמדובר על מוצר גולמי כלשהו?
משהו באזור 750 מ''לואיזו כמות יוצאת?
כמובן מוצר נפרדאלכוהול - הכוונה לוודקה וכדו, או שמדובר על מוצר גולמי כלשהו?
בחנויות עולה הרבה מאדכמה בערך עולה היום כוהל?
בחנויות עולה הרבה מאד
(בסביבות 110 ש"ח ל 750 מ"ל)
אפשר לראות פרסומים על אנשים שמכינים לבד, יוצא קצת יותר זול
(המכשור מאד יקר)
אני קונה בחנות משקאות של יינות וכד' עולה לי 90 שחכמה בערך עולה היום כוהל?
מלבן לא ניסיתי אבל - -מעניין אותי אם יש אפשרות לעשות ליקר כזה משוקולד לבן.
האם משהו ניסה? אולי יש מתכון מסוים?
איך הטעם?
כמובן מדובר על שוקולד פרווה אבל מהסוג האיכותי
מתכון אחר? אשמח לקבלמלבן לא ניסיתי אבל - -
ניסיית משוקולד מנטה של שמרלינג.
יצא -
שלמות!
ליקר שוקולד מנטה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים