מידע שימושי לירושלמיות שביננו - מאפייה חדשה עם חלות טעימות ובשרניות ובזול

• הוסף לסימניות
בקומת הכניסה של קניון רב שפע צמוד לאופטיקה עינית מחוץ לכניסה הראשית נפתחה מאפיה חדשה ששמה מזוינעס. הם מוכרים בימי שישי ואולי גם בחמישי - 3 חלות גדולות בשרניות ושיא הטעימות (חלת בגט או חצי מתוקה) 3 יחידות ב- 20 ש"ח בלבד
כמו כן קילו רוגאלך מאוד טעימים ב- 30 שח בלבד.
הבוקר הייתי שם והיה להם היצע עשיר של דברים מאוד טעימים כמו פוקאצות מעולות ועוד.
ממליצה בחום לבוא לבדוק

• הוסף לסימניות
מי ש
בקומת הכניסה של קניון רב שפע צמוד לאופטיקה עינית מחוץ לכניסה הראשית נפתחה מאפיה חדשה ששמה מזוינעס. הם מוכרים בימי שישי ואולי גם בחמישי - 3 חלות גדולות בשרניות ושיא הטעימות (חלת בגט או חצי מתוקה) 3 יחידות ב- 20 ש"ח בלבד
ממליצה בחום לבוא לבדוק
למי שלא הבינה אותי נכון..
החנות פועלת כל השבוע עם שפע דברי מאפה
אלא שהכי התלהבתי מהחלות שלהם בשרניות גדולות וכו'

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום לבוא לבדוק
אל תתלהב
אלו מחירי פתיחה, מהר מאד הם יתמחרו כמו כולם
כנ"ל בקשר לטריות..

• הוסף לסימניות
למה אתם בטוחים שזו פרסומת?
אולי סתם שיתוף חביב?

• הוסף לסימניות
פרסומת מדהימה וזולה...
איזה אהבת הבריות מדהימה...
פרגון ועין טובה פשוט משהו..
אז תרשה לי לאכזב אותך שבורא עולם יודע כמה שאין לי שום מושג מי בעל המקום ואך ורק בגלל שאני אוהבת לספר לאחרים מקום או עסק שנהניתי משרותיו או מחיריו סיפרתי עליו כאן לתועלת הכלל לקיים הנאמר אל תמנע טוב בעליו.
עין טובה. זה הכל!! לא מורכב במיוחד...

• הוסף לסימניות
שיתוף למטרת פרסום, מה רע?
וואו, סליחה!!
ממש לא התכוונתי למה שהובן....
כוונתי הייתה שפרסום אינו דבר רע,
ואין כל בעיה שחנות טובה ואיכותית תצא מורווחת מלקוחה מרוצה.
זה הכול.

• הוסף לסימניות
מודה ועוזב ירוחם. זה בסדר גמור לא נפגעתי אבל כן הפריע לי. אבל כאמור מוחלת במחילה גמורה.

אגב זה כל היופי והעיקרון בפורום של איש את רעהו שכשמו כן הוא. כולם כאן למען כולם מפרגנים מייעצים ומצילים מעוגמת נפש בשיא המהירות!
עדיין לא חזרה לחיצת האות במקלדת למקומה וכבר מגיבים לך לשאלתך כאן בפרוג.

איזה יופי זה העם הנפלא הזה עם ישראל
ואיזה מידות נפלאות ותחושת ערבות הדדית יש כאן בין כלל חברי פרוג.

אישית נעזרתי כאן המון!!! פשוט המון!!!

כל מי שחושב/ת כמוני על פרוג פרגנו לייק (פעם ראשונה שאני מבקשת במפורש...:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה