לירושלמים ממאה שערים

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה אליהם?
איזה עיתון הם קוראים?
יש עוד דרך נוסף לעיתון?

אנו רוצים לצאת עם פרסום עוד השבוע, נשמח לתגובתכם - מנסיון אישי

• הוסף לסימניות
רק העיתון של השכונה
02-5818464

• הוסף לסימניות
תכלס? לעניין? - לא נכנס לבתים?
אולי 'ערוץ ישיר' שתולים בבננים? תולים שם?

• הוסף לסימניות
לענין ותכלס לא נכנס לשם, הכי ותיק ומכסה את כל האיזור של מאה שערים הוא העיתון של השכונה

• הוסף לסימניות
יש עיתון חדש פרסום היימיש

זה עיתון חדש שיצא לאזור הזה וזה כן מתפרסם בכל השכונות גם במאה שערים

אגב, בהדפסה איכותית כמו לעניין וכדו'

• הוסף לסימניות
יש איזשהו עלון, אינני זוכרת איך קוראים לו, שיוצא מטעם העדה החרדית.
יעזור לך? אוכל לברר פרטים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
העיתון החדש - אני בודקת - מה הטלפון שם? (אולי המחיר לא גבוה וההימור שווה)
העיתון של העדה החרדית- כמה קוראים יש לו?
אין כאן ירושלמים שפשוט יגידו מה נכנס הביתה ומה לא עובר את הסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;1494491:
תודה רבה,
העיתון החדש - אני בודקת - מה הטלפון שם? (אולי המחיר לא גבוה וההימור שווה)
העיתון של העדה החרדית- כמה קוראים יש לו?
אין כאן ירושלמים שפשוט יגידו מה נכנס הביתה ומה לא עובר את הסף?

נראה לי שבאמת אין כאן...
לדעתי לירושלמים מהסוג הזה מחשב לא עובר את הסף :)

• הוסף לסימניות
שאלת שאלה יפה...
במאה שערים נכנס העיתון של השכונה שהוא הכי ותיק, לאחרונה יש קשר דיל ובשבועות האחרונים היימישע פרסום שזה בעצם מידע.
להעדה החרדית יש עיתון בשם "העדה"
כמו"כ יש ירחון לנשות תולדות אהרן בשם "צווייגן" [הייתי רואה אצל שכנות שלי]
יש גם את מבשר ואומר ועוד עלון ששכחתי את שמו שמחלקים בכל יום בכל המקוואות/בתי כנסיות וגם מהדורה במייל

• הוסף לסימניות
מה עם "דער אידישער שטראל" הוותיק? קיים היום? אני חושבת שהוא השתדרג עם השנים והפך להיות כמו מגזין צבעוני.

• הוסף לסימניות
ודאס אידישע ליכט, עדיין יוצא לאור?

• הוסף לסימניות
בעלייכטונגען קיים היום במקום דער אידישער שטראל או דאס אידישע ליכט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1495359:
בעלייכטונגען קיים היום במקום דער אידישער שטראל או דאס אידישע ליכט

היו 2 שבועונים דער אידישער שטראל ודאס אידישע ליכט בעלייכטונגען
כיום דער אידישער שטראל כבר לא קיים ובבעלייכטונגען הם שינו את העיצוב וכתוב בקטן דאס אידישע ליכט ובגדול בעלייכטונגען

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1495136:
מה עם "דער אידישער שטראל" הוותיק? קיים היום? אני חושבת שהוא השתדרג עם השנים והפך להיות כמו מגזין צבעוני.

העלון הכי פופולארי במאה שערים הוא: "משמרת היהדות" כל תושב מאה שערים יודע כל מילה שם בע"פ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן אנוש;1518601:
העלון הכי פופולארי במאה שערים הוא: "משמרת היהדות" כל תושב מאה שערים יודע כל מילה שם בע"פ

חחחחחחחחחח

רק סתם בשביל לידע אותך, ובשביל לשבור ת'סטיגמה, קנאי מאה שערים הם אפילו לא פרומיל קטן מהתושבים, ואם אני לא טועה יותר מ50 אחוזים הצביעו בקלפיות במא"ש בכל מערכות הבחירות..
זה נכון שאותו אחוז טורח לאסוף ולהשמיד או להבריח את מחלקי העיתונים לבד מהעיתון של.. אבל בס"ה הציבור שמה קצת שונה ממה שנראה.

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה עיתון של השכונה
ואם אפשר הדבקה בחדרי מדגות הכי מדבר אצלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה