תנו לי ביקורת לישון בשקט שלי 💛

• הוסף לסימניות
לא משנה לי עם כובע או בלי,

עם דובי ביד או בתוך הדלי....

העיקר תנו לי לישון בשקט שלי ~
חולמת על תמונות ניו בורן ממיסות?
יש לי להציע חבילות משתלמות במחירים מוזלים
מקבלת בבני ברק ,אשמח להיות בקשר:
מייל : YS8461786 (שטרודל גימייל)
פלאפון:054-8461786
1ל.jpg
2ל.jpg
4ל.jpg
6ל.jpg
7ל.jpg
9ל.jpg
10ל.jpg

• הוסף לסימניות
איזה קסום!!
פשוט עדין ורך!
תמונות מיוחדות,
סטילינג עדין ונעים לעין!
כיף לראות את התמונות שלך
אלופה!

• הוסף לסימניות
מהמם!

• הוסף לסימניות
וואו!
תמונות מושלמות!!!
תאורה מאלפתת!
והסטיילינג טרוףףף! מקורי ויפה!
אלופה!

• הוסף לסימניות
יפי,
תמונות אלופות כ"כ~
הסט האחרון פשוט ואוו
אלופה את!!

• הוסף לסימניות
יפי זה מדהים !!
יפה כל כך
אלופה אחת ~~

• הוסף לסימניות
יפי זה ממיס בכנות.
התמונה הרביעית מנצחת לטעמי!

קסם אמיתי!

• הוסף לסימניות
תמונות ממיסות ויפות!
איבזור מושלם!
מהמם!

• הוסף לסימניות
יפי זה מושלם
את לא גומרת לגוון

• הוסף לסימניות
גיוון מושלם!!! מאוד אהבתי את התכלת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה