לי זה אכפת.

• הוסף לסימניות
נכנסתי עכשיו לפורום וראיתי שנעצו את אשכול בקשות לתפילה ולי זה היה אכפת.
נכון שזה כואב לפתוח את איש את רעהו ולגלות כ"כ הרבה שמות של ילדים ונערים בחורים ואנשים הזקוקים לישועה אבל זו המציאות.
אשכול שנעוץ למעלה יפתח מעכשיו הרבה הרבה פחות.
כולנו בני אדם ואת כולנו מדכא כל היום לראות ולשמוע על האסונות, על הילד בן ה9 ועל התינוק שבלע חומרים חריפים ועל התינוקת החולה והבחור שמחוסר הכרה, זה מדכא, כואב ועצוב ברמות, אז מה? יותר קל לחוות את זה ל"ע?
אולי זה מה שה' רוצה מאיתנו, שנכאב, שזה יגרום לנו לאמר פרק תהילים בכוונה, שנצטער בשביל החבר הלא מוכר הזה שמתייסר עכשיו כי כך קבעה לו התוכנית האלוקית שבעל הרחמים תכנן לו.
הלוואי שיבוא משיח ויבריאו כל החולים ועד אז אני בעד להמשיך את ההודעות והבקשות לתפילה כמו שהם. כי כל עוד האשכול נעוץ למעלה, הטבע האנושי שלנו יגרום לנו להכנס פחות ופחות וחבל, החולים הללו זקוקים לתהילים שלנו ולדמעות שלנו.
רפואה שלימה לכולם, אמן!!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה יגרום לנו להכנס פחות; הרי מי שהולך לפתוח אשכול - יכול פשוט להכניס הודעה - וממילא זה מוקפץ.

לא נח לפתוח אשכול תפילה על מישהו בודד, והאשכול מלא בהודעות. לא מבינה מה הענין לרשום: קראתי. קראת? תודה!!! אבל למה לפרסם? זה לענ"ד, אבל שאף אחד לא יקח את זה אישי, אלא ענייני.

ואח"כ באמצע האשכול יכולים לפעמים לשנות שם. ואם אני לא נכנסת לקרא את כל האשכול?

שנשמע ונתבשר בשורות טובות, ולא ישמע שוד ושבר בגבולינו, ויהיו אשכולות אלו מיותרים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1288434:
לא מבינה מה הענין לרשום: קראתי. קראת? תודה!!! אבל למה לפרסם? זה לענ"ד, אבל שאף אחד לא יקח את זה אישי, אלא ענייני.

העניין הוא להקפיץ את האשכול

• הוסף לסימניות
אז מה זה משנה איזה אשכול להקפיץ?

ברגע שמישהו מוסיף מודעה לתפילה - זה מוקפץ, ומי שלא רואה במיידי את האשכול, יכול להעלות למודע להיכנס לנעוץ הספציפי הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1288447:
אז מה זה משנה איזה אשכול להקפיץ?

ברגע שמישהו מוסיף מודעה לתפילה - זה מוקפץ, ומי שלא רואה במיידי את האשכול, יכול להעלות למודע להיכנס לנעוץ הספציפי הזה.

ממש לא,
כמו שאני לא נכנסת לאשכול חלקי החילוף, כי כרגע המיקסר שלי שלם וכן המעבד מזון, ב"ה, כך לא אכנס לאשכול התפילות.
ולא חלילה שזה לא מענין אותי, רק שמה שמזדקר מול העינים בולט יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1288434:
לא יודעת אם זה יגרום לנו להכנס פחות; הרי מי שהולך לפתוח אשכול - יכול פשוט להכניס הודעה - וממילא זה מוקפץ.

לא נח לפתוח אשכול תפילה על מישהו בודד, והאשכול מלא בהודעות. לא מבינה מה הענין לרשום: קראתי. קראת? תודה!!! אבל למה לפרסם? זה לענ"ד, אבל שאף אחד לא יקח את זה אישי, אלא ענייני.

ואח"כ באמצע האשכול יכולים לפעמים לשנות שם. ואם אני לא נכנסת לקרא את כל האשכול?

שנשמע ונתבשר בשורות טובות, ולא ישמע שוד ושבר בגבולינו, ויהיו אשכולות אלו מיותרים לחלוטין.

הרעיון לתגובה שאכן "אמרת" זה כדי שאחרים יראו ויקראו גם ולא סתם כדי לקבל תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרית גולד;1288461:
הרעיון לתגובה שאכן "אמרת" זה כדי שאחרים יראו ויקראו גם ולא סתם כדי לקבל תודה.

וכדי להביע השתתפות שמתפללים עליהם... זה מעודד

• הוסף לסימניות
דבר אחר ברור
האשכולות האלו מראים על "מי כעמך ישראל"
כאיש אחד בלב אחד

• הוסף לסימניות
ואולי לכן כ"כ חשוב גם לעדכן על מצב החולה, כי אנחנו באמת מתפללים מכל הלב ומבקשים בשבילו.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שאשכול נעוץ לא ישרת את מטרתו. הוא יינעץ וישכח כיוון שהוא לא יקפוץ כל פעם שיכתבו שם חדש

• הוסף לסימניות
יש עוד חיסרון באשכול נעוץ - חייבים להיכנס בשביל לראות את השם לתפילה.
ואילו כשפותחים אשכול נפרד, אפשר רק לעמוד עליו ומיד רואים את ההודעה עם השם של החולה. גם אם אין זמן לומר תהילים, לפחות אפשר להתפלל על החולה בשמו לרפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
אחד היתרונות שאפשר לעשות באשכול נעוץ הוא להירשם לעידכונים שלו (למייל למשל כל הודעה שמתפרסמת או פעם ביום)
כך שלפעמים מפרסמים בקשות לתפילה ועם רצף המודעות שמתפרסמות זה נבלע לפעמים אי שם... וחבל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1288482:
ואולי לכן כ"כ חשוב גם לעדכן על מצב החולה, כי אנחנו באמת מתפללים מכל הלב ומבקשים בשבילו.

דרך אגב בלי קשר לפרוג פעמים רבות בעיתון/מודעה או סתם כך מישהו שבקש להתפלל על מישהו במידה ויש לכם ידע על כך שהבריא חשוב מאד לעדכן כדי שנראה שהתפילות עשו משהו (פעמים רבות עדיף לא לעדכן על כל שיפור. ולמה? כי אז אנשים מתפללים פחות ממה שהיו מתפללים לפני השיפור.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה