צילום אמנותי לכבוד המיתוג החדש שלי יוצאת בהגרלה שווה על חבילת צילום חלומית - מוזמנים

• הוסף לסימניות
להרשמה להגלה על חבילת צילום שווה כנסו לפה
מוקטן.jpg

• הוסף לסימניות
באיזה סינון ?
למי שחסום אפשר לשלוח אלי מייל ואשלח את הלינק -בכייף
המייל שלי 4u4400 בגיימל

• הוסף לסימניות
תתחדשי על המיתוג!
חבל שלא רואים את המיתוג בתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מזל"ט!
התמתגתי מחדש 🤩
אז תתחילו להתרגל
ללוגו החדש והיפה שלי
וכמובן, איך לא
גם האתר שלי
קיבל מלאן צומי
והתרענן לו
👈
תציצו, זה שווה.

לכבוד המיתוג החדש,
אני יוצאת בהנחה של 10%
על מגוון החבילות

(מבייסיק ומעלה, עד תאריך 14.11.25)

ועכשיו לשיתוף ~
היה לנו יום נדיר של חוויה, כיף וצחוק!
תראו בעצמכם :)
והכי שווה ---
יש מאחורי הקלעים

לצפיה 👇
יוטיוב
דרייב

תהנו ~

מצורף זיפ לחסומות

צילום לאה סירוקה 0533107021 (1).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (2).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (3).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (4).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (5).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (6).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (7).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (8).jpgצילום לאה סירוקה 0533107021 (9).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (10).jpg
צילום לאה סירוקה 0533107021 (11).jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה