כללי לכבוד חנוכה: הדגמה והדרכה לסקריפט להערות שוליים בטורים

• הוסף לסימניות
לאחר 10 דקות ניסתי להכנס דרך נקודה חמה מנייד והצלחתי, לחסומי נטפרי לא היתה גישה.
תודה רבה הסקריפט פשוט מדהים.

• הוסף לסימניות
חבל מאוד שמשתמשי נטפרי נשארו מקופחים...

• הוסף לסימניות
תודה למשתתפים!
פעם ראשונה שאני עושה את זה, אז היו בעיות חיבור וכו', אבל בסוף נראה לי שהלך בסדר.
היו רק 4 משתתפים בסוף, כי כמו שיעל אומרת, כנראה שהגישה לשרתי אדובי קונקט חסומה למשתמשי נטפרי (למה בעצם? לא יודע). הרבה יותר נרשמו.
הקלטתי את זה, ואעלה קישור להקלטה בהמשך.
צריך למצוא פתרון לבעיה של החסומים, ואז אולי לנסות שוב פגישה.

• הוסף לסימניות
כנראה שהגישה לשרתי אדובי קונקט חסומה למשתמשי נטפרי (למה בעצם? לא יודע). .
חסום כי אין שליטה מה המציג יוכל להציג שם. יכולות להיות לו תמונות לא ראויות על שולחן העבודה וכו'.
אולי אפשר לתת לנטפרי את הכתובת מראש, ולוודא שיפתחו אותה לזמן הוובינר תוך התחייבות לשמור על הכללים של נטפרי

בכל אופן מי שרוצה לדעת קצת במה מדובר, מוזמן להיכנס לאתר שלי ולראות את שני הסרטונים (פתוח גם בנטפרי...)
https://indesign.tips/2018/10/31/footwork/

• הוסף לסימניות
אשמח להבין,
האם האופציה החדשה בCC 2019 של המרת הערות השוליים להערות סיום
מאפשרת לעמד בקלות הערות שוליים בשתי טורים גם בלי הסקריפט
אם אני מסמנת שהערות הסיום יתמקמו בסוף הסטורי בתיבה שאני אבחר איפה למקם-
והיא גם תישאר מקושרת לטקסט--- והיא תהיה עם דחית מלל
אז לכאורה רוב העבודה כבר נעשתה, לא?
upload_2018-12-9_5-19-19.png

תודה!

קבצים מצורפים

• upload_2018-12-9_5-16-42.png
    upload_2018-12-9_5-16-42.png
    KB 37.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח להבין,
האם האופציה החדשה בCC 2019 של המרת הערות השוליים להערות סיום
מאפשרת לעמד בקלות הערות שוליים בשתי טורים גם בלי הסקריפט
אם אני מסמנת שהערות הסיום יתמקמו בסוף הסטורי בתיבה שאני אבחר איפה למקם-
והיא גם תישאר מקושרת לטקסט--- והיא תהיה עם דחית מלל
אז לכאורה רוב העבודה כבר נעשתה, לא?
צפה בקובץ המצורף 415217

תודה!
לא
בוא נניח שתחלק את הספר לפרקים, כלומר כל פרק בסטורי נפרד.
ההערות ימוקמו בסוף הסטורי ולא בדפים שאתה רוצה.
כדי למקם את ההערות מתחת לטקסט הראשי תצטרך הרבה עבודה ידנית שהסקריפט חוסך לך

אם אדובי יחליטו לעשות את הדבר המתבקש - לבנות מחדש את המנוע של הערות השוליים בצורה שבה בנויות הערות הסיום, אז אכן הסקריפט יהיה מיותר לכאורה. אך כל עוד הערות השוליים בנויות כפי שהן - צורת העבודה הנוחה ביותר והמהירה ביותר היא עם הסקריפט. בוודאי שאפשר גם בלי הסקריפט (עשיתי את זה כמה פעמים) אבל אם הייתי משתמש בסקריפט, הייתי חוסך הרבה מאד זמן שהייתי יכול להפנות לפרוייקטים אחרים

• תודה
Reactions: s.l
  • הוסף לסימניות
אם אדובי יחליטו לעשות את הדבר המתבקש - לבנות מחדש את המנוע של הערות השוליים בצורה שבה בנויות הערות הסיום, אז אכן הסקריפט יהיה מיותר לכאורה. אך כל עוד הערות השוליים בנויות כפי שהן - צורת העבודה הנוחה ביותר והמהירה ביותר היא עם הסקריפט.
פה אפשר לבקש מהם: https://indesign.uservoice.com/forums/601021-adobe-indesign-feature-requests

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה!-
אז בעצם זו תהיה עבודה של העברת ועיגון התיבות, כמו פעם,
רק הבעיה של הערות לא מקושרות, וייבוא נפרד, של טקסט והערות- הסתיימה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!-
אז בעצם זו תהיה עבודה של העברת ועיגון התיבות, כמו פעם,
רק הבעיה של הערות לא מקושרות, וייבוא נפרד, של טקסט והערות- הסתיימה?
אם תעבוד עם הערות סיום במקום הערות שוליים, אז כן
(אגב את ההמרה מהערות שוליים להערות סיום אפשר לעשות גם בוורד בשניות, עם תוסף של @5127109 )

• הוסף לסימניות
המרה מהערות סיום לשוליים והפוך זה משהו מובנה בוורד ללא צורך בסקריפט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המרה מהערות סיום לשוליים והפוך זה משהו מובנה בוורד ללא צורך בסקריפט.
צודק (שנים כבר לא יצא לי להשתמש בזה)
הסקריפט שאני מדבר עליו ממיר גם הערות בלון להערות שוליים/סיום ולהיפך

• הוסף לסימניות
אחרי מאמץ לא קטן בס"ד, יצא לאור מדריך מעודכן בעברית למשתמש של הסקריפט Footwork. אני מקווה שזה יהיה לתועלת.

קבצים מצורפים

• FootworkUserGuideHebrewVersion2.0.pdf
    1.1 MB · צפיות: 217

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה