חגים לכבוד שבועות- לקט מתכוני אלפחורס

• הוסף לסימניות
החל ממתכון לעוגיה המושלמת
וכלה בשלל מתכונים בטעמיה המנצחים

• הוסף לסימניות
החל ממתכון לעוגיה המושלמת
וכלה בשלל מתכונים בטעמיה המנצחים

שתדעו שזה-שלמותתתתתתתתתתתתתתת
הכנתי את זה המון!!! תשקיעו, תפרגנו במילוי. תאפו את העוגיות בזהירות ושלא ישחימו.
כל מי שטעם-התעלף

• הוסף לסימניות
מוזמנים להעלות פה קישורים למתכונים נוספים של אלפחורס/טעמי אלפחורס

• הוסף לסימניות
רק לי האלפחורס מתפשלות?
אולי זה ריבת החלב שאני קונה?
כי העוגיות-מענגות, אבל אני עובדת בחיבור שלהן במהירות האור, הריבה נוזלת לי מכל הכיוונים, והמתיקות פשוט מבחילה
לא מסוגלת לאכול מהן בכלל, כשמישהו כן אוכל, הוא מסתפק בעוגיה אחת מסכנה
אני משתמשת בריבת חלב של מיה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני מבינה לאיזו מהן כוונתך היא מאד נוזלית ולא ממש טעימה
תחליפי יצרן.
על איזה את ממליצה?
ואיפה?
כי זו ריבת החלב היחידה שהצלחתי להשיג ביש-חסד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
על איזה את ממליצה?
ואיפה?
כי זו ריבת החלב היחידה שהצלחתי להשיג ביש-חסד
במתכון לאלפחורס כתבתי המלצות
בגדול של קומידה וקונדיטור
לא ניתנות לרכישה באושר עד אלא דווקא ביינות ביתן

• הוסף לסימניות
במתכון לאלפחורס כתבתי המלצות
בגדול של קומידה וקונדיטור
לא ניתנות לרכישה באושר עד אלא דווקא ביינות ביתן
הכשרים???
הייתי שם השבועעעעעע...

• הוסף לסימניות
20220220_091949-600x1067.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@shira bira קומידה מה שכתוב זה בהכשר הרב לנדאו...

• הוסף לסימניות
כן...
ממרח זה התואר היחיד שאסכים להצמיד לזה.
ריבת חלב זה לא.
אני לא נוהגת להתבטא כך על מאכלים, אבל מדובר במשהו דוחה במיוחד שלעיתים מכיל גרגרי סוכר לעין!!! והמתיקות צורבת וחונקת ברמה קשה (ורכשתי 3 קופסאות כאלו, לצערי... יש למישהו רעיון איך מתפטרים, חוץ מלהשליך לזבל? אחת כבר התנפצה על הרצפה... רק מראה את איכות הפלסטיק שלה)

• הוסף לסימניות
אני לא נוהגת להתבטא כך על מאכלים, אבל מדובר במשהו דוחה במיוחד שלעיתים מכיל גרגרי סוכר לעין!!! והמתיקות צורבת וחונקת ברמה קשה (ורכשתי 3 קופסאות כאלו, לצערי... יש למישהו רעיון איך מתפטרים, חוץ מלהשליך לזבל? אחת כבר התנפצה על הרצפה... רק מראה את איכות הפלסטיק שלה)
תשתמשי בזה בתור חלב מרוכז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה