דרוש מידע לכבוד שבת קודש

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף אתכם בסיפור אישי
לפני שנה וחצי שמעתי דרשה מבעל דרשן שדיבר על לכבד את השבת וזה טוב וזה רצון השם וזה משפיע ברוחניות ובגשמיות
והחלטתי שעכשיו בזמן הקורונה הכי טוב להשקיע בבית
קניתי סכו"ם חדש ומושקע לכולם וגם לכל הילדים מגיל תשע ומפה וסוגי קריסטלים וכ"ו וכ"ו
וכן השקיעה אשתי באוכל כל הסוגים וכל המטעמים בלילה וביום הכל שיהיה על הצד הכי טעים
וכן קנינו לכל ילד ממתק שהוא בוחר כמובן בסכום מוגבל
והכנסנו אווירה של שירה של שמחה דברי תורה ותיקיות של הילדים וסיפורים משחקים.....וכוכוכוכו
בקיצור השקענו בין ברוחניות ובין בגשמיות הן באווירה והן באחווה
ואני יכול להעיד שהשבת השתנתה לגמרי זה נהיה כיף כל השבוע מחכים לזה כולם
קיימנו את הזמר "המאחרים לצאת מן השבת וממהרים לבוא"
והנקודה מאוד משמעותי שיצא לנו מהסיפור הזה
שמאז לא היה לנו שום טלפון מהבנק כלומר אני לא אומר שהיה לנו עד אז חובות או משהו כזה אבל כן היה חריגות וכדו' שכולם יודעם ומכירים וסובלים בהרבה ומאז
ששששששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
אין בעיות ואין שום חסר רק ריווח
אבל רציתי להגיד לכם שהדבר הראשון זה יותר חשוב ויותר משמעותי הרוגע והכיף של השבת "עונג שבת ממש"
גוט שבת

• הוסף לסימניות
החכמת אותנו במעלת השבת יישר כוח ,אני שמעתי עוד רעיון לנות את הפרשה מספרת לי וכל שבוע האבא קורא עם הילדים בשולחן את הסיפור או החומר המעניין בעניין פרשת השבוע שזה מאחד את כולם.

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף אתכם בסיפור אישי
לפני שנה וחצי שמעתי דרשה מבעל דרשן שדיבר על לכבד את השבת וזה טוב וזה רצון השם וזה משפיע ברוחניות ובגשמיות
והחלטתי שעכשיו בזמן הקורונה הכי טוב להשקיע בבית
קניתי סכו"ם חדש ומושקע לכולם וגם לכל הילדים מגיל תשע ומפה וסוגי קריסטלים וכ"ו וכ"ו
וכן השקיעה אשתי באוכל כל הסוגים וכל המטעמים בלילה וביום הכל שיהיה על הצד הכי טעים
וכן קנינו לכל ילד ממתק שהוא בוחר כמובן בסכום מוגבל
והכנסנו אווירה של שירה של שמחה דברי תורה ותיקיות של הילדים וסיפורים משחקים.....וכוכוכוכו
בקיצור השקענו בין ברוחניות ובין בגשמיות הן באווירה והן באחווה
ואני יכול להעיד שהשבת השתנתה לגמרי זה נהיה כיף כל השבוע מחכים לזה כולם
קיימנו את הזמר "המאחרים לצאת מן השבת וממהרים לבוא"
והנקודה מאוד משמעותי שיצא לנו מהסיפור הזה
שמאז לא היה לנו שום טלפון מהבנק כלומר אני לא אומר שהיה לנו עד אז חובות או משהו כזה אבל כן היה חריגות וכדו' שכולם יודעם ומכירים וסובלים בהרבה ומאז
ששששששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
אין בעיות ואין שום חסר רק ריווח
אבל רציתי להגיד לכם שהדבר הראשון זה יותר חשוב ויותר משמעותי הרוגע והכיף של השבת "עונג שבת ממש"
גוט שבת
האמת שזה שווה גם אם לא היה יותר טוב בגשמיות,
להפוך את השבת לעונג אמיתי שווה מכל הון שבעולם.
תודה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
שיעור מרתק לפרשת השבוע
ניתן לקבל את השיחה למייל כתובה או לצפיה במייל המופיע שם

• הוסף לסימניות
שיעור מרתק לפרשת השבוע
מיוחד

• הוסף לסימניות
שיעור מרתק לפרשת השבוע
אודה אם תקפיצו להנאת הרבים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה