דרוש מידע לכולם נוסף ביוטיוב כפתור 'הורדה'?

• הוסף לסימניות
נטפרי, נוסף הכפתור בלי שום עדכון אבל הוא לא עובד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי אין,
נתיב, אבל לא נראה לי קשור לסינון.
זה ידוע שגוגל עושים AB TESTING ובוחנים שינויים לפלחים מסויימים מהמשתמשים.
לא אחת שמתי לב לשינויים במהלך מחקרי חוויית משתמש

• הוסף לסימניות
לי דווקא היה את הכפתור הזה בנתיב אבל לא הצלחתי להוריד

• הוסף לסימניות
אצלי יש את זה בנטפרי אבל בלי כפתור ירוק...
רק כתוב הורדה עם חץ
וכמובן לא עובד....

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוכנה, לא נוסף כלווום:unsure:
צריך להדליק אותה...
בסרגל למעלה ללחוץ על השלש נקודות > כלים נוספים > תוספים, (או אם יש לך למעלה אייקון של פאזל ללחוץ עליו > ניהול תוספים), עכשיו צריך למצוא את Orange Monkey ולוודא שהכפתור שלו דלוק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך להדליק אותה...
בסרגל למעלה ללחוץ על השלש נקודות > כלים נוספים > תוספים, (או אם יש לך למעלה אייקון של פאזל ללחוץ עליו > ניהול תוספים), עכשיו צריך למצוא את Orange Monkey ולוודא שהכפתור שלו דלוק.
הכפתור שלו דלוק ולא נוסף לי כלום. למה?
1650323956385.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה