עזרה לכו לתרום דם! זה פיקוח נפש!

בדרך הטבע נצטרך
סתתם ככה זה דבר בריא מאד לתת כתוב כבר בגמרא
אני תורם פעם בכמה חודשים

התאריך די ארוך
שרק תבינו הדם שתורמים עכשיו לוקח שבועות או יותר עד שמשתמשים עם זה
מה שדחוף להם עכשיו זה בגלל שבשעת מלחמה כל בנק הדם מתרוקן עושים התרמת דם למלאות את זה בחזרה

אני אומר בהשערה אישית שלי,
על סמך שהפסיקו לפרסם ולהתחנן לתרומות.
אני לא רוצה לעניש אז פעם הבאה לא לפרסם לפני שבודקים עם האחראים (נגיד איתי חחחחחחחחחח)
שבאמת לא צריך חייבים להבין שכל מה שאנחנו כותבים פה יוצא לפועל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........

אני לא רוצה לעניש אז פעם הבאה לא לפרסם לפני שבודקים עם האחראים (נגיד איתי חחחחחחחחחח)
שבאמת לא צריך חייבים להבין שכל מה שאנחנו כותבים פה יוצא לפועל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........
אני מתנצל,
ובאמת לא התכוונתי להזיק, (ואם זה מזיק אפשר למחוק)
אלא שבתוך עמי אני יושב וכשיש מצוקה פותחים את ארנה כדי להתרים,
אבל כעת זה נראה שזה רגוע, גם בערים החרדיות לא ערכו שום התרמה.

ארנה פתוח כל היום אני תרמתי אתמול

היום בביתר
ביתר.jpeg

אפשר לבוא לארנה בלי תור?
לא מצליחה לקבוע תור באתר של מד"א

באלו שעות אפשר להגיע מחר?
ומתי יש סבירות גבוהה שהתור יהיה דליל יותר?

אני הייתי לפני שבועיים ולפי מה שהיה אז
אפשר לבוא בכל השעות בלי תור
הם סוגרים ב4 בצהריים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה