כללי לכטיס ביקור

• פותח הנושא hagit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פליזז תגיבו...ותעירו אני רוצה לשפר!!

קבצים מצורפים

• Untitרפלקסולוגיתled-2 copy.jpg
    KB 284.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
1. לבנות מחדש את הרגליים (ולמה הם האות ס'? לי דווקא נראות כמו האות ל')
2. להחליף פונט דחוף! חשוב להבין - כל עוד לא משתמשים בפונטים מקצועיים אלא בפונט מערכת, התוצאה תמיד תהיה גרועה. לא יעזור שום דבר.
3. פרפרים מתקשרים לאווירה יותר פסטורלית וחמה מאשר הרקע הכחול. ומה מסמלים כל רקעי הקווים המסתסלים?
4. לא צריכים לרשום באי מייל "נט ויז'ן" מספיק לרשום 017. יותר קליט.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ואם מתעקשים על נטוויז'ן אז יש שם שגיאה, הסיומת היא TION ולא SION.
הייתי הולך על גווני ירוק עבור רפואה אלטרנטיבית

• הוסף לסימניות
לא נכון. הסיומת הנוכנה היא בs , כנכתב בכרטיס

• הוסף לסימניות
אני ממש ממש מודה לכם!! והנה תיקון!! שונה לגמריי

ועכשיו מה הערות שלכם....?

• הוסף לסימניות
הנה זה: אני עדיין ישמח לשמוע הערות ועצות לשיפור...

ברעיו הלקוחה דיי התעקשה על גווני כחול

קבצים מצורפים

• רפלקסולוגית.jpg
    KB 286.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני שמה לב שיש בעיה עם הכתב למטה....אז אני יתקו אתזה...

• הוסף לסימניות
חגית!

1. החלק למטה עשתה טוב למודעה, אולי רק עוד קצת לשחק בטיפוגרפיה.
2. החלק למעלה מדיי כהה וכך הטקסקט הוא יבלע בדפוס אולי להבהיר לגוונים בהירים ונעימים? אולי רק כיתוב בלי הקווים המסתסלים? קטע למעלה כשהוא חלק ונקי ישדר יותר רצינות דבר המתאים למקצוע המדובר.
3. לגבי כפות הרגליים לוקח כמה רגעים לקלוט שזה ס' כדאי לעבוד על זה עוד קצת
4. ברוח הרצאתו של אייל אתמול אולי לעשות שטנץ של כף רגל כך יזכרו את זה קצת יותר....;););)

• הוסף לסימניות
אוקיייי...רק לפני שאני ינסה ליישם.....שו אדא שטנץ?

• הוסף לסימניות
שטנץ=חיתוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה