עזרה לכלוך במרצפות קרוב לקיר

• הוסף לסימניות
שיפצנו לפני כמה חודשים, עשינו רצפת גרניט פורצלן.
אני קצת משוגעת לניקיון... וכל יום שוטפת את הרצפה.
מפריע לי מאד שלמרות השטיפה היומית מצטבר לכלוך שנדבק קרוב לקיר על המרצפות. לכל אורך המסדרון.
שממש קשה להורידו ורק בשפשוף חזק ביד עם הסמרטוט הוא יורד.

האם מישהו נתקל בכזו בעיה ומכיר פתרון שמוריד את הלכלוך הזה?
סוג מגב? סוג סמרטוט?
מקווה שהצלחתי להסביר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר לשפשף עם מברשת שיניים ו/או סכין - עם חומר, אחרי כמה פעמים הלכלוך מבין את הרמז - ונעלם!

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד....
אני גם סובלת מזה..
בעצם הבלטות סובלות.
בעבר היה לי רצפות רגילות מהדור הישן..וזה נגרם משימוש ב פוליש.
כך היה נראה לנו.
כעת יש לנו מרצפות קרמיקה לא מבריקה וגם התחלנו לסבול מזה..ואני גם שוטפת כל יום:cool::cool:
אז אני מקפידה לעבור כל פעם בצדדים עם מטאטא בשעת השפונזה ופעם בשבוע עם אקנומיקה ומטאטא ואחכ שפונזה וברוך השם התפטרנו מזה.

• הוסף לסימניות
כשהיו לי בלטות רגילות אז לא שטפתי כל יום...ודווקא השטיפה היומית אצלי כן גורמת שזה יעלם.

• הוסף לסימניות
פעם בתקופה אני שופכת מים רותחים
מוציא את הכל

• הוסף לסימניות
כמו שמשהי כתבה
שטיפה עם אקונומיקה מנקה ומונעת את הכתמים
צריך לבדוק שמתאים לרצפה (וגם לך;))

• הוסף לסימניות
זה מוציא את כל הלכלוך?
כבר מחר אעשה בדיקה.
(היום כבר סיימתי את השטיפה היומית)
אם אין שם יותר מידי, זה מוציא הכל.
בתקופות שהזנחתי, הייתי צריכה להוסיף גם שפשוף עם מברשת שיניים

• הוסף לסימניות
פוליש על גרניט פורצלן?...:eek:
(יש סכין שפכטל קטנה, חדה ועדינה, שבעזרתה מסירים את כל השכבות הלא רצויות בלי לפגום במרצפות)

• הוסף לסימניות
איפה קונים אותה?
אני נואשת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה