לכל בעלי הכישורים ... הבו רעיון מקורי לשבע ברכות

• הוסף לסימניות
אנו עורכים שבע ברכות כאשר שמותיהם של החתן והכלה הם משה שוורץ ומלכי שוורץ (שם נעורים)
חשבנו לערוך שבע ברכות מקורי עם ראשי התיבות של שמותיהם. לדוג' משהו על בסיס משמש- נקטר משמש כמנת פתיחה ועריכת השולחן בגוונים המתאימים (רק שאין כרגע להשיג משמש)
או אולי משהו כמו ממש ממש ... אבל לא יודעת איך לפתח את זה

הבו רעיונות בבקשה :eek: לשמחת חתן וכלה :)

יישר כח!!

• הוסף לסימניות
אפשר לערוך שבע ברכות בצבע שחור

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כתום ירוק
עריכה היתה בגוונים של כתום ירוק
וכל משתתף היה צריך להביא חפץ בשילוב ברכה בצבעי כתום ירוק

היו דברים מאד יפים......

בשמחות!

• הוסף לסימניות
קודם כל יש משמשים משומרים כמו האפרסקים ואפשר לעשות מזה נקטר. אולי אפשר להשיג גם בקפואים- תבררו.
אם תערכו כתום שחור זה יהיה מאוד מענין, רק השאלה אם הסגנון של הציבור מתאים- צעירים ולא כבדים.

• הוסף לסימניות
במנה אחרונה - אפשר לתת פאי משמשים,
זה קלי קלות - מכינים מקופסת שימורים של משמשים, חותכים אותם לרצועות,
מסדרים יפה כמו מניפה, ומעליהם ג'לי שקוף או כתום.

• הוסף לסימניות
הכל בא בחשבון... הציבור בסגנון צעיר ואוהב סטייל
לא ראיתי בצרכניות משמש משומר, אם אני ידע בוודאות שיש אני אמשיך לחפש.

איך אני מעבירה את הרעיון שעומד מאחורי המשמש?

• הוסף לסימניות
יש בבירור, רק שים לב שאתה לא מתבלבל וקונה חצאי אפרסקים.... זה דומה חיצונית בקופסא

• הוסף לסימניות
אה, יש גם משמשים מיובשים. אפשר לעשות עם זה הרבה דברים כמו תוספות לבשר ורוטב לאורז, יש משהו ששמעתי ממשהי - סושי - אם אני לא טועה, פרות יבשים מרודדים בשכבות לפי סוגים אחד מעל השני, מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות. גם סלט חסה אתם יכולים לעשות עם המשמשים המשומרים וחמוציות במקום האפרסק המוכר. בקיצור- אם רוצים יש מה.

• הוסף לסימניות
ואפשר לעשות פשוט "משמש" - ערבוב (סוג של סלנג) של כל מיני פירות, ולאו דוקא משמש, למנה אחרונה
אפשר גם נושא משהו כמו, החיים הם לא שחור לבן, יש הרבה גוונים באמצע.
משה ש = מה שהיה הוא שיהיה

• הוסף לסימניות
אדם עשוי למשמש בכיסו בכל שעה...

• הוסף לסימניות
מש מש מש מש משנכנס אדר.....
משמש בקודש
SMS
ממשש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;841252:
אה, יש גם משמשים מיובשים. אפשר לעשות עם זה הרבה דברים כמו תוספות לבשר ורוטב לאורז.
בקיצור- אם רוצים יש מה.
בהחלט! יש מתכון מדהים לחזה ממולא אורז ופרות יבשים ברוטב יין ודבש. אם תרצי אעלה.
אם את ממשיכה לכיוון של סתם פירות יבשים, יש חזה מוקפץ בתפו"ע ודבש - מתכון פשוט מאד וטעים איומות. אורז בצימוקים ושקדים מולבנים...
סלטים בדורנו המוזר - בין כך הולכים עם פירות יבשים...
קינוח את יכולה סורבה משמש, או שטרודל משמש/ פירות יבשים חם, לצד נגיד גלידת וניל, או אם תתעקשי דפקא - גלידת תפוז/משמש....

נכתב ע"י ngraphic;841147:
איך אני מעבירה את הרעיון שעומד מאחורי המשמש?
אפשר בצורת כרטיס מקופל שיעמוד על כל צלחת, עם מונגורם משמש.
אפשר להרחיב זאת גם לתפריט/ תוכניה/ ברכה/ ווטאבר.

• הוסף לסימניות
אז אנחנו עשינו שחור לבן - חתן וכלה,
קנינו כובעים (חודש אדר) זה היא כובעי צילינדר בצבע שחור מפלסטיק' וטול לבן, העמדנו את הכובע הפוך על קלקר וממנו נשפך הטול לבן, זה היה על כל שולחן כקערה ללחמניות......
והכל היה בצבעים הללו.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה