איפה יש אפשרויות בבלוטוס?בשיומי הכשר אפשר לשלוח אליו שירים בבלוטוס בלי שום המרה, ולשמוע אותם דרך: בלוטוס- אפשרויות- הצג קבצים שהתקבלו,
רק שאחרי כמה ימים השירים נעלמים וזה מראה כאילו הסטורית העברות ריקה,
אבל מצאתי עכשיו אפשרות נוספת שבינתיים עובדת מעולה- יש לי אוזניות בלוטוס עם מגע שהזמנתי מאלי אקספרס
וכשאני מעבירה אצבע על האוזניה היא פותחת לי את יישום מוזיקה בטלפון ואפשר לשמוע שם את כל השירים בצורה ממש נוחה כמו נגן, - לדפדף בין השירים, השהיה, הפעלה, ווליום, וכו', וגם אפשר להגדיר את השיר כצלצול לפלאפון ,
הנגן פתוח רק בזמן שהאוזניה מחוברת למכשיר.
איך הגעת לנגן? אצלי העיצה הזו רק עזרה שאוכל לבחור בהגדרות צלצול עוד שירים שנמצאים בכרטיס אבל להגיע לנגן?! איך?הצלחתי להגיע לנגן,
כשפותחים בלוטוס , מקש ימני זה אפשרויותאיפה יש אפשרויות בבלוטוס?
מקש ימיני זה חזורכשפותחים בלוטוס , מקש ימני זה אפשרויות
סליחה, טעות. מקש שמאלי זה אפשרויותכשפותחים בלוטוס , מקש ימני זה אפשרויות
תודה רבה על המידע!!משתפת מידע חשוב.
כדי להוסיף צלצולים ומנגינות לשיומי, דרך כרטיס מיקרו.
פותחים בכרטיס זיכרון תיקייה בשם Audio
ולתוכה לשים תיקייה ringtones בשביל צלצולים לאנשים שמתקשרים.
ותיקייה Alarms בשביל השעון המעורר.
בהצלחה ובהנאה!!
וחשוב מאוד!! קרדטים ל @גיחצי שפומפה שגילה לי את השלב הראשון!!
איפה את מחפשת?תודה רבה על המידע!!
הצלחתי לצלצולים,
אבל לשעון מעורר לא
איפה אני אמורה לחפש? אולי לא הגעתי למקום הנכון.....
תודה
תנסה סולמיתשאלה לממצאים במכשיר.
אין לי אפשרות לחיפוש ושמירה של אנשי קשר כי המקלדת עברה לי לאנגלית ולא הולך בשום דרך להחליף לעברית.
יש למשהו דרך לעזור ????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים