דרוש מידע לכל הגננות שבפרוג, איזה מתנה הייתן רוצות לקבל לראש השנה?? תעזרו לנו

תמיד מעניין אותי, ההורים שקונים מתנות יקרות ושוות לא יקבלו יחס מועדף על פני הורים "פשוטים"? הגננת תרצה להרשים אותם יותר
רב המתנות שאני מקבלת לא חסרות לי בלשון המעטה (ב"ה לא חסר לי כסף)
אני אוהבת לרצות הורים!!!!
רב השנים אני מקבלת מחלק כן ומחלק לא
ובחיים לא קרה לי שהיה לי קשה עם ילד והמתנה הפכה שיהיה לי יותר סבלנות אליו
אבל אם האמא תכתוב מכתב או תגיד שרואים שלילד טוב, הילד שמח ללכת לגן, רואים את ההשקעה
זה ייתן לי עוד סבלנות לילד...

אם את בעניין אפשר להביא חב' דובשניות ובקבוק שוקו ולפתוח בבוקר, שהגננות יאכלו את זה במהלך היום וככה זה מתנה אחת לכל הגננות.
מטפלת במעון סיפרה לי שזה ממש מעצבן שהיא משקיעה בילד ואז האמא קונה לכולם, בלי היחס האישי אליה.

גולד כארד

אני חושבת שלא משנה מה מביאים. העיקר הלב שמאחורי והמילים הטובות שמצורפות.

למה צריך להביא משהו לר"ה?
פעם היו נותנם לפורים וסוף שנה וזה לדעתי מספיק
אני גננת ולא צריכה בכלל שיתנו לי, אם את רוצה, תכתבי לי כמה מילים כנות ואמיתיות,
הרכות אני שומרת ה-כ-ל מכל ילד ולו האיחול הכי קטן, שוקולדים, מבשמים, מגבות וכו' - הכל מתחלק ועובר הלאה...
אין צורך בהוצאה הזאת בתקופת החגים.

(וסתם המלצה שלי מותר להביא חבילת שוקולד גם סתם באמצע השנה ועם אפשר לצרץ מכתב עוד יותר טוב זה מחמם את הלב ומעביר שרואים ומרגישים את ההשקעה לא חייבים דווקא לפני חגים שאז יש הצפה)
אנו תמיד מקפידים על זה לא חייבים דווקא כשכולם נותנים אלא מתי שנראה יום אפרורי זה הרבה יותר מחמם את הלב לקבל על הבוקר מעדן מפנק ובקבוק שוקו/בננה/מוקה וכדו' (לא יקר כ"כ אפי' שיש ארבע צוות בגן -גננת 2 סייעות וסייעת רפואית של ילד אחר שולחים לכולם גם שב"ה הילד שלי לא צריך סייעת רפואית )בצירוף מכתב מחמם את הלב שמראה שמעריכים את ההשקעה ולא איזה חרוזים שמישהי חחיברה לפני שנים זה הרבה יותר נותן כח לצוות

הבאתי ליום הראשון של השנה מפיץ ריח לארון של דאבוס
לגננת + סייעות אותו דבר!
עם ברכה יפה וארוז מהמם

3תם טענו לי שהרעיון מבריק
18 ש"ח ונהנו ממנו מאד!!!!

אני נותנת שוקולד של שוקולטינה בצורת תפוח וכד' (מצד אחד יוקרתי מצד שני פשוט - לא מוגזם)לכל המטפלות
בסופו של דבר כולם מטפלות בילד ולכולם מגיע

אני נותנת שוקולד של שוקולטינה בצורת תפוח וכד' (מצד אחד יוקרתי מצד שני פשוט - לא מוגזם)לכל המטפלות
בסופו של דבר כולם מטפלות בילד ולכולם מגיע
מצד שלישי, פצצת שוקולד מגעיל. בפרט אם הגננת מקבלת עוד 4 כאלו לפחות.
סליחה על הבוטות אבל התחיל להיות מוגזם הטרנד הזה של להביא לגננת, בפרט אימהות שחושבות שעל כל פשעים יכסה השוקולד. כבר בתחילת שנה יש סיפורים של התנהגות מזלזלת אבל שוקולד לחנופה ו"הערכה" לא שוכחות.
וכן, יש גם גננות מסוג אחר, שפתקי מילים טובות עושות להן יותר כיף מכל הרבע לשבע/שוקולטינה/שמרלינג/דאבוס למיניהם. מכירה מקרוב כמה כאלו
וגם סליחה שהתלבשתי דווקא על התגובה שלך

אני היתי שמחה לקבל שוקולד איכותי במקום 10 כלים לדבש - עניין של טעם
לא הבנתי למה אם מביאים מתנה זה אומר שהתייחסות זוועה
המתנה זה בנוסף להתייחסות יפה ופירגונים זה לא או מתנה או יחס חם

מודעות2.jpg

לא משנה מה תיתנו אבל הגננת רואה שמאחורי הילד יש הורים שמעריכים וזה נותן כוח

לא משנה מה
אבל!!! לא!!! מפיות!!! חבקים בצורת תפוח\רימון!!! דובשניה מפלסטיק!!!
חבל!! פחות שימושי ולדעתי גם פחות מעריך להביא משהו ח"פ... (כבר לא התקופה שנכווים מחב' צלחות)
כבר עדיף לתת כלי או אפילו קרם נדוש
הכי כיף גיפטכארד לא משנה הסכום...
ופליז פליז פליז לא ברכה מועתקת או שבינה כתבה עבורך... עדיף 2 מילים מאשר אורך הגלות ללא לב

חחח דרישות יש לי, אבל אם כבר שאלתם...

אגב, בהחלט עושה הרגשה טובה לקבל הערכה
ותדעו שמרגישים ויודעים כל אחת מאיזה מקום היא מביאה והיחס בהתאם...
אבל!!! לא!!!בגלל!!!שחייבים!!! רק מי שנדבו ליבו.
זה לא תורה מיסיני וכל אחד רשאי -הרי לכם את אישורי הנכבד- לעשות כטוב בעיניו. יש נותנים יותר ויש פחות
והכל מתקבל בהבנה!!!
לכל אחד יכולות\רצונות\אפשרויות\רעיונות\מחשבות\דעות ש-ו-נ-ו-ת!!!
מבטיחה לכם שאף גננת לא חוזרת הביתה בדיכאון בגלל מתנה שקיבלה או לא.... (אולי רק מהמעסיק:) לא זה מה שעומד בראש מעיניה בתקופה כזו.
ויש עוד הרבה מה להרחיב בנושא אולי בעתיד...

כל שנה אנחנו שוברים את הראש מה לקנות לגננות המסורות שמטפלות בילדים היקרים שלנו,
אנא הינו שמחים לשמוע חוות דעת מכם הגננות,
דברים שבאמת יהיו שימושים אצלכם או שיעשו לכם טוב,
ולא סתם עוד משהו לאוסף שלא עושים איתו כלום.

תעזרו לנו כדי שנעזור לכם !!
לשאול , אצלי תמיד אמרו כסף :)

היא רוצה 15 שקל במעטפה?וסתם מעניין אותי הגננת גם מכתיבה את הרעיון. לצד יין או שוקולד ?
כי אני למשל והרבה אמהות כמוני לא נותנות לר"ה שום דבר שעולה על המחיר הזה. כי אם נתחיל לתת כסף במעטפה לפי החגים . כמות הגננות. הילדים המורים המורות וכו וכו... אפשר פשוט לעזוב את העבודה ;)
את הרי יודעת שלא מדובר במתנה אישית , אם יש סכום שאספו מכמה הורים מביאים מזומן .
ברור שלא שמים 15 שח במעטפה.
וגם אצלי תמיד אמרו מזומן וזה מה שעשיתי והן היו הכי מרוצות.

אגב למי שיעזור לה, הייתי בקניון רמות, היה שם חנות קטנה של פרחים והיה להם עיצובים קטנטנים יפים של צלוחיות דבש וכו
ממש חמוד
זה מה שלקחתי בסוף לגננות.

למה צריך להביא משהו לר"ה?
פעם היו נותנם לפורים וסוף שנה וזה לדעתי מספיק
אני גננת ולא צריכה בכלל שיתנו לי, אם את רוצה, תכתבי לי כמה מילים כנות ואמיתיות,
הרכות אני שומרת ה-כ-ל מכל ילד ולו האיחול הכי קטן, שוקולדים, מבשמים, מגבות וכו' - הכל מתחלק ועובר הלאה...
אין צורך בהוצאה הזאת בתקופת החגים.
סופסוף תגובה שפויה ולא עדר...
תחשבו על משפחות ברוכות.
לשלוח מתנה לכל הגננות והמורות וכן למלמדים-
זו הוצאה גדולה.
מה קרה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה