לכל המבינים/ות בסינון אתרים! אשמח לייעוץ!

• הוסף לסימניות
בקשתי מאתרוג שיפתחו לי את האתר של נקסט,הם פתחו לי את רובו,אך אני מעונינת שיהיה לי פתוח רק הקטגוריה של הילדים, ז"א בנים, בנות, תינוקים, ושכל שאר הדברים יהיו חסומים בלי אופציה של לפתוח דרך סיסמא וכדו', האם יש אפשרות לסנן רק קטגוריות מסוימות בתוך האתר?(ז"א לסגור נשים וגברים ולהשאיר רק בנים בנות,ותנוקים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1379644:
שירות הנטו שלי.

מהם שמעתי ע"כ, אני רוצה לשמוע ממי שיש לו נקסט, כיצד הוא חוסם.

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עשיתי.
ניכנסתי לנטו שלי.ובנקסט העתקתי את כל!הכתובות שאני לא רוצה.למשל את נשים.והדבקתי את השורת כתובת בנטו שלי בללא גלישה.ואחר כך עברתי קטגוריה ועוד קטגוריה.למשל.שמלות אח"כ, חולצות וזהו..
אבל לפעמים עושים חיפוש/הצג את כל הפריטים ופתאום הכול עולה..ואז שוב אני מעתיקה את שורת הכתובת ושמה בנטו שלי..אבל אם נכנסים רגיל-זה חוסם!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני בנתיב וזה מה שהם עושים לי בלי לבקש
כל קטגוריית הנשים חסומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1379727:
אני בנתיב וזה מה שהם עושים לי בלי לבקש
כל קטגוריית הנשים חסומה

אני באתרוג, וכשבקשתי שיפתחו לי את נקסט,הבהרתי להם שאני רוצה שיסננו לי אותו,אך לאחר שהם פתחו לי אותו, הכל היה פתוח!(לכן רציתי לשמוע ממי שיש לו נסיון.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה