עזרה לכל המבינים WIFI

• הוסף לסימניות
מה דגם הראוטר?

• הוסף לסימניות
אני יכול לנסות להשתלט מרחוק ולבדוק.
אם תרצו, פנו למייל
a6169449 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
יהיה מאד קשה ארוך ומסובך.
אם הייתם יודעים מה הדגם של הראוטר, ושולטים באנגלית, זה יכול להיות זריז יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך לחפש בהגדרות של הWIFI
קשה לנחש בלי לראות

• הוסף לסימניות
הנה תראה

קבצים מצורפים

• לכידה.GIF
    לכידה.GIF
    KB 38.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
קח מדריך

קבצים מצורפים

• Vtech_NB403-IL-UG.pdf
    KB 720.4 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
איפה אני רואה כאן איפה אני רואה את הסיסמה?
נכנסתי כמו שהוא אומר ועכשיו אני לא מבין איך אני מוצא סיסמה
כי אני לא רואה את הסיסמה על הנתב כאילו איך אני ישנה אם אני לא מוצא את הסיסמה כל המדבקה?

• הוסף לסימניות
איפה אני רואה כאן איפה אני רואה את הסיסמה?
נכנסתי כמו שהוא אומר ועכשיו אני לא מבין איך אני מוצא סיסמה
כי אני לא רואה את הסיסמה על הנתב כאילו איך אני ישנה אם אני לא מוצא את הסיסמה כל המדבקה?
לדעתי בלשונית wireless אתה אמור לראות את השם רשת והסיסמא

• הוסף לסימניות
גם אני לא ידעתי מימיני או משמאלי בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את הראוטר למחשב ולאינטרנט, או כשניסיתי לחבר עוד מכשיר לראוטר.
עצה שלי, להתקשר לתמיכה הטכנית של מי שהתקין לך את האינטרנט (אצלי זה היה 019)
הדריכו אותי ברחל ביתך הקטנה. לחבר את הראוטר למחשב בכבל, ללחוץ 192 באינטרנט...
לא שאני אומרת שאלה ההוראות שאתה צריך לעשות, אבל תתקשר אליהם! הם עוזרים מדהים ובסבלנות רבה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה