לכל המבקשות. הדרכה מצולמת להכנת פטיפור "סושי" שוקולד ובצק סוכר

• הוסף לסימניות
מיוחד ואלגנטי!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמתכונים שלך מעולים! כולם נהנים!
ואם נחליט ונרצה נשמח להזמין ממך!!!!
למה לא?
מהגרפיקאים לא מזמינים גרפיקה? מתרשמים מהעבודה ומחליטים. לא העלית כאן פלייר.
את 1000 אחוז בסדר.
זה פורום מקצועי והקולינרי שאת מעלה מקצועי לחלוטין.
אולי נעשה פעם טופס גילוי נאות מי מהאנששים בפרוג קבל עבודה דרך הפורום.
התוצאות יהיו מבהילות---

• הוסף לסימניות
הי הי..
כולנו- כל מי שנעזרה במתכונים המעולים שמעלה hbecker, בתוספת הסברים מפורטים ותמונות..
נא לצלצל!!!!!!!!!

מה עובר עליכם???
קיבלנו ספר מתכונים חינם מאישה שלוקח לה זמן ומאמץ לכתוב, לפרט ולנמק,
ומעבר- עונה על שאלות ומסבירה בכזה כיף.. לטובת כולנו..
קצת כבוד!!

• הוסף לסימניות
מגניב איך שזה כזה פשוט!! תשתפי בעוד דברים אם יש לך...

• הוסף לסימניות
זה מרשים מאוד, אני מאוד רוצה להכין את זה אבל הבצק סוכר מפריע לי, מה עושים? אולי אפשר לפחות להוסיף לזה טעם?

• הוסף לסימניות
בס"ד

תודה על השיתוף וההסברים!

לכאורה אפשר במקום בצק סוכר להשתמש עם מרצפן (בשביל הטעם), אבל זה מאוד מאוד יקר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכיש;1809361:
זה מרשים מאוד, אני מאוד רוצה להכין את זה אבל הבצק סוכר מפריע לי, מה עושים? אולי אפשר לפחות להוסיף לזה טעם?

תנסי מרציפן אם את אוהבת.

אפשר לנסות להוסיף לבצק סוכר קצת תמצית שקדים או וניל. אבל אז הוא יהיה רטוב מדי ותצטרכי להוסיף אבקת סוכר או קורנפלור לייבוש שלא יהיה דביק מדי.

תנסי להוסיף ממש קצת. האמת שעם כל הטעם של העוגה וכו', אם תרדדי את הבצק סוכר דק אז הטעם די נבלע. אגב, בצק סוכר שמכינים לבד הוא הרבה יותר טעים מהקנוי.

תעדכני מה עשית ומה יצא כי זה מעניין אותי...

• הוסף לסימניות
את משהו מיוחד!!!!!

• הוסף לסימניות
יואו, בקר!! זה יפה..................
שאין דברים כאלה!
מצויר!!!

• הוסף לסימניות
בקר, איך נהניתי לראות אותך בפנינים.
ראיון מקסים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1939068:
בקר, איך נהניתי לראות אותך בפנינים.
ראיון מקסים!!

אה, זה היה השבוע?
וואלה....העונג כולו שלי!

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול לסרוק? מעניין לקרוא

• הוסף לסימניות
מחפשת סרטון הדרכה איך להשתמש בחותמת שוקולד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה