מה השאלה בנוגע לקלרינט? (לא שאני מנגנת עליו אבל אפשר לשאול חברות)נכתב ע"י תרצה;538361:ברוכה הבאה, ותודה רבה.
אפשר גם לדבר בדואטים? או בקול רודף-- רודף-- רודף?
בהזדמנות זו שאלה לי - האם יש כאן משהו שמתמצא בקלרינט?
מאד הגיוני מה שהוא אומר,נכתב ע"י תרצה;538879:אני במסע ברורים אודות קלרינט טוב, שנוח לנגן בו. (אחד מבני משפחתי מנגן על קלרינט שאול, ואנו רוצים לרכוש. לטענתו הקלרינט הזה [ששאלנו]עבה מידי, וניתן להשיג דק יותר. אני מעוניינת לשמוע מכאלה המנגנים על כלי זה מה הם אומרים על כך.)
נכתב ע"י תרצה;538879:אני במסע ברורים אודות קלרינט טוב, שנוח לנגן בו. (אחד מבני משפחתי מנגן על קלרינט שאול, ואנו רוצים לרכוש. לטענתו הקלרינט הזה [ששאלנו]עבה מידי, וניתן להשיג דק יותר. אני מעוניינת לשמוע מכאלה המנגנים על כלי זה מה הם אומרים על כך.)
נכתב ע"י cello;539146:מאד הגיוני מה שהוא אומר,
אתם רוצים לקנות קלרינט ממש רציני?
15,000 ש"ח או 3000?
אם 15,000 כדאי לכם לנסות להשיג מישהו שיקנה למשל בצרפת-יש שם חברה מעולה שאיני זוכרת את שמה. (לברר כמובן שאפשר אם תרצי)
אם בכמה אלפים- אתם יכולים ללכת אפילו לסמט מוזיקה בכנפי נשרים (י-ם)
תודה על האישורים...נכתב ע"י תם;539219:אכן ממליץ על סמט, אך גם על "מרום" ליד הבורסה ברמת גן, שירות זהב....
החברה בצרפת שמה - BUFFET..
ואכן ע"י קניה בחו"ל ניתן לחסוך כמה אלפי שקלים, תלוי בסוג הקלרינט, אפשר לדבר איתי בנושא!
לכלי עצמו.נכתב ע"י תם;539216:את מתכוונת לכלי עצמו שהוא עבה??? או לעלה????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים