לכל המומחיות בענייני next

• הוסף לסימניות
הוא רזה

נכתב ע"י shevi100;1278650:
הבן שלי בן 9 חד' עד עכשיו לבש 6-9 עכשיו זה כבר ממש מתפוצץ, הזמנתי 9-12.

הוא רזה או שמנמן?
זה ממש מוזר שכל אחת אומרת משו אחר
למשל הבן שלי לובש כרגע חולצות של פוקס 6-12 חוד' והוא בן שנה וחודשיים
זה לא מתפוצץ עליו אבל מתחיל להיות בדיוק כזה ולא משוחרר

• הוסף לסימניות
לפי דעתי גם בחולצות כדאי לך 9-12 הבן שלי בדיוק בגיל ולא רזה במיוחד והן טובות לו ויספיקו עד סוף הקיץ
בפיג'מות 12-18 כי זה גם פחות משנה ולפי דעתי המידות טיפה יותר קטנות
במכנסיים יש בד''כ אפשרות להקטין אבל גם כך אל תקחי יותר מ9-12
בנעליים המידות קטנות ממש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוירץ;1278665:
לפי דעתי גם בחולצות כדאי לך 9-12 הבן שלי בדיוק בגיל ולא רזה במיוחד והן טובות לו ויספיקו עד סוף הקיץ
בפיג'מות 12-18 כי זה גם פחות משנה ולפי דעתי המידות טיפה יותר קטנות
במכנסיים יש בד''כ אפשרות להקטין אבל גם כך אל תקחי יותר מ9-12
בנעליים המידות קטנות ממש

תודה, אני מקווה שלא אסתבך

• הוסף לסימניות
עכשיו יש לי עוד שאלה, יש למשהי מושג אם אפשר לשלם בכ. אשראי של הדואר
שמטעינים אותו בסכום מוגדר מראש או שזה לא מקבל סוג כזה של כ. אשראי?

• הוסף לסימניות
אם זה כרטיס אשראי בינלאומי אז לא אמור להיות בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה