נכתב ע"י רינת;1720937:הפונט המדובר הוא פונט Alef שכל התבניות מציעות אותו וזהו נראה לי פונט של googlefont
איך אני יכולה בכלל לערוך אותו הקובץ שלו לא מופיע בתיקיה שלי
אחרי שהורדתי אלו קבצים עם אלו סיומות אני מתקנת ובאיזו תוכנהנכתב ע"י חיוך;1721905:תורידי אותו מכאן: http://alef.hagilda.com/
התוכנה לעריכת פונטים שהובא באשכול שם לא נפתח במק אם כן באיזו תוכנה אפשר לערוך במק?נכתב ע"י 3 פינות;1716256:יש גם את האפשרות לערוך את הפונט בתוכנה לעריכת פונטים ולעשות את האותיות מפונט אחד ומספרים מפונט אחר.
הנה משהו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=4725
תשובה:נכתב ע"י רינת;1722318:התוכנה לעריכת פונטים שהובא באשכול שם לא נפתח במק אם כן באיזו תוכנה אפשר לערוך במק?
נכתב ע"י חיוך;1716547:ניתן לשנות זאת גם באתר:
https://icomoon.io/app
מעלים את קבצי ה- SVG של 2 הפונטים, מוחקים את מה שלא רוצים, ומייצאים שוב לפונט.
עדיף להירשם, כך הוא זוכר אותך ואת הפונטים שיצרת, ( אם אתה לא מוחק את העוגיות)
יש מדריכים בעברית בנושא?נכתב ע"י Shia;1722347:את לא צריכה לערוך שום פונט.
את רק צריכה להשתמש בשני פונטים נפרדים, בהתאם לתווים הרלבנטיים.
לצורך כך, עלייך להשלים פערי ידע בנושא font-face.
זה לא נושא נורא מסובך, אבל בלי להכיר אותו מספיק טוב יהיה קשה לך להתמודד עם האתגר שאת ניצבת מולו.
נכתב ע"י רינת;1722302:אחרי שהורדתי אלו קבצים עם אלו סיומות אני מתקנת ובאיזו תוכנה
נגיד אני רוצה לשנות את המספרים שלא יהיו בגובה שונה אחרי שאני מחלצת באיזה קובץ אני משנה ובאיזה תוכנה? ובאיזה פורמט אני שומרת שוב?
1. השאלה שלי היא איזה תוכנה במקינטוש מסייעת לעריכת פונטים? אם אני רוצה לשנות מעט את המספרים בפונט אלף באיזה תוכנה אני פותחת את הקבצים ומשנה, בקישור שהעלת אני מבינה שאם יש לי לדוגמא 2 פונטים אני יכולה לקחת מאחד את המספרים ומהשני את האותיות ולאחד אותם לפונט אחד ״alef" למשל...נכתב ע"י חיוך;1723377:באפליקציה הנ"ל
את מייבאת קובץ SVG,
את יכולה גם לשחק שם עם המיקומים של המספרים,
ולוחצת על ייצוא הפונט,
הוא מייצא לך אוטומטית מה שצריך.
נכתב ע"י רינת;1724558:1. השאלה שלי היא איזה תוכנה במקינטוש מסייעת לעריכת פונטים? אם אני רוצה לשנות מעט את המספרים בפונט אלף באיזה תוכנה אני פותחת את הקבצים ומשנה, בקישור שהעלת אני מבינה שאם יש לי לדוגמא 2 פונטים אני יכולה לקחת מאחד את המספרים ומהשני את האותיות ולאחד אותם לפונט אחד ״alef" למשל...
2. אם הורדתי פונט וזה הוריד לי קובץ זיפ וכשחילצתי לא נמצא שם קבצים בסיומת svg אלא רק בסיומת ttf איך אני יוצרת קובץ svg
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים