אפשר קשור לאתר? תודהצפה בקובץ המצורף 569330
ובעברית - כל האתר החל מהלילה (ארה"ב) ב50% הנחה!
קוד ההנחה יתפרסם באתר בחצות
לכו מלאו את הסל...
מעניין אם גם החצאיות ב10$, 15$ וכאלה ירדו לחצי...
יש משלוחים לארץ?
איפה יש להם חנות בארץ?יש משלוחים לארץ?
נראה לי שגם בחנות שלהם בארץ יש מבצעים,למה צריך להזמין?יותר טוב?
ברחוב תכלת מרדכי בי-ם.איפה יש להם חנות בארץ?
אין להם עשירית מהסחורה שיש באתר, תקני אותי אם אני טועה.לדעתי עדיף לקנות בארץ יש להם חנות אני חושבת בתכלת מרדכי משהוא בסביבה שם....
וגם אפשר למדוד זה יותר מוצלח......
אין לי מושג אם את טועה או לא וגם לא הכי משנה.....אין להם עשירית מהסחורה שיש באתר, תקני אותי אם אני טועה.
בסיילים של הקיץ הזמנתי 4 פריטים כולל המשלוח עלה לי 240 שקל. דברים יוקרתיים שהיו לעולים לי פה בארץ פי 5. תוך שבוע זה היה אצלי בלי לצאת מהבית. בשבילי זה פצצה, כי זה דברים שאני קונה פה במחיר כפול ומכופל.אין לי מושג אם את טועה או לא וגם לא הכי משנה.....
אבל באמת אם אין.....
לא ההיתי שם הרבה זמן בשביל להגיד לך אם יש את רוב הדברים או לא........אבל בשבילי זה נשמע הזוי שבשביל כמה שמלות להתחיל להפוך את העולם....(ואני יודעת שעכשיו תקפצו עלי שזה ממש קל,אבל....)
ושוב אין לי שום דבר נגד החבילס וזה נשמע ממש טוב הדבר שהם עושים אבל לא ההיתי משתמשת בשביל בגדים אלא לדברים גדולים ששם ממש זול או שאין אותם בארץ וזה דחוף לי ממש.....
זה לפחות דעתי....
בהצלחה לכולן!
צודקת!cxhh
בסיילים של הקיץ הזמנתי 4 פריטים כולל המשלוח עלה לי 240 שקל. דברים יוקרתיים שהיו לעולים לי פה בארץ פי 5. תוך שבוע זה היה אצלי בלי לצאת מהבית. בשבילי זה פצצה, כי זה דברים שאני קונה פה במחיר כפול ומכופל.
המחירים לא דומים.לדעתי עדיף לקנות בארץ יש להם חנות אני חושבת בתכלת מרדכי משהוא בסביבה שם....
אולי את מכירה את האורך של השמלות שלהם של הילדות?cxhh
בסיילים של הקיץ הזמנתי 4 פריטים כולל המשלוח עלה לי 240 שקל. דברים יוקרתיים שהיו לעולים לי פה בארץ פי 5. תוך שבוע זה היה אצלי בלי לצאת מהבית. בשבילי זה פצצה, כי זה דברים שאני קונה פה במחיר כפול ומכופל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים