עזרה לכל המעריצות של היויו

• הוסף לסימניות
שטויות...
יש כל כך הרבה טיולונים בשוק חזקים יותר מיויו,
עם הרבה יותר יתרונות מהיויו.
ועולים חצי מיויו.
צריך רק לפתוח את הראש.
(לי למשל, יש ווינג של סילבר קרוס כבר 5 שנים. חורשת עליה יום יום, בשימוש כבר שלושה ילדים,
חזקה, קלילה, מתקפלת ביד אחת, פאגוש, צרה, מתקפלת קטן, שכיבה מלאה, ישיבה טובה. בקיצור, כל המעלות, ועולה חצי מחיר)

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה?
ומה המחיר שלה?

• הוסף לסימניות
לי יש מאם תיק תק פצצה של עגלה כבר 3 שנים
כל היתרונות:
נשכבת עד הסוף, סל גדול, הצללה בגגון ממש גדולה, מאריך רגליים מובנה
מתקפלת ביד אחת, לגודל די קטן
והמחיר שליש מיויו כך שאפשר לקנות שלוש במחיר של יויו....

• הוסף לסימניות
שטויות...
ועולים חצי מיויו.
צריך רק לפתוח את הראש.
(לי למשל, יש ווינג של סילבר קרוס כבר 5 שנים. חורשת עליה יום יום, בשימוש כבר שלושה ילדים,
חזקה, קלילה, מתקפלת ביד אחת, פאגוש, צרה, מתקפלת קטן, שכיבה מלאה, ישיבה טובה. בקיצור, כל המעלות, ועולה חצי מחיר)
יכול להיות שאת צודקת..
דוקא רציתי להתחדש לא מזמן עם הסיבלר קרוס (סתם בלי סיבה)
אך שמתי לב שאחרי שנה הם נראות "משומשות+" אז החלפתי ריפוד ליויו שלי וקיבלתי עגלה חדשה!
(אחת אפילו שאלה אותי מאיפה הכסף ליויו חדשה.. חח)
לי יש מאם תיק תק פצצה של עגלה כבר 3 שנים
כל היתרונות:
נשכבת עד הסוף, סל גדול, הצללה בגגון ממש גדולה, מאריך רגליים מובנה
מתקפלת ביד אחת, לגודל די קטן
והמחיר שליש מיויו כך שאפשר לקנות שלוש במחיר של יויו....
גיסתי היה לה אותה שנתיים (ואין מה להשוות את הנוחות בנסיעה!) עד שהתפרקה לה במדרגות..
היום היא עם יויו כבר אוטוטו ילד שלישי עליה והיא כמו חדשה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלת"ק האם רוצה להחליף את היויו בבוגבו אנט במצב טוב?

• הוסף לסימניות
לא מכירה אותך ולא יודעת מה הסטנדרטים שלך ל״נראית חדשה״
אבל אני ראיתי, הרבה עגלות כאלה כולן לא נראות חדשות, סורי.
אני ראיתי גם הרבה יויו שנראות פח,
מה הקשר?
כל אחד איך שהוא שומר על העגלה שלו...

• הוסף לסימניות
אני ראיתי גם הרבה יויו שנראות פח,
מה הקשר?
כל אחד איך שהוא שומר על העגלה שלו...
נדיר. ואם כן, זה כי הן לא מכבסות כשהיא כבר מטונפת או שמות אותן מתחת לשמש. או וואטאבר
בואי, אני לא ״שומרת״ עליה...
בסה״כ מכבסת אותה מידי פעם. היא פשוט נשארת כך.
בשבילי זה בונוס עצום.
וכל אחת תעשה את שיקוליה.
פרשתי :)

• הוסף לסימניות
נדיר. ואם כן, זה כי הן לא מכבסות כשהיא כבר מטונפת או שמות אותן מתחת לשמש. או וואטאבר
בואי, אני לא ״שומרת״ עליה...
בסה״כ מכבסת אותה מידי פעם. היא פשוט נשארת כך.
בשבילי זה בונוס עצום.
וכל אחת תעשה את שיקוליה.
פרשתי :)
אם את חושבת שאיך שהעגלה נראית אחרי שימוש זה תלוי בכמה שלמו עליה ולא באיך ששמרו ותיחזקו אותה אז את בבעיה.

• הוסף לסימניות
כשצריך לעלות לאוטובוס זה מתקפל בקלות לא צריך להעזר בכל האנשים בתחנה ואפשר אפי' להעלות אותה לאוטובוס,
אין צורך לקבל ואני מוציאה לבד מתא מטען בלי להיעזר באנשים,
אז תסבירו לי למה תמיד התא מטען באוטובוס מפוצץ כי 2 אנשים לא הצליחו לקפל את היויו שלהם עם התינוק ביד השניה והכניסו אותה ככה פתוחה לתא מטען???

אני חושבת שפעם היה ליויו יתרונות מטורפים ביחס לשאר העגלות בשוק.כל הטילונים היו בומבסטיים וכבדים, והיא היתה קלה קומפקטית ומתקפלת לקטן.
היום יש כל כך הרבה טיולונים בשוק ששוקלים קצת ומתקפלים בקלות לקטן וחזקים מספיק, והיתרון הכי גדול שלהם שהם עולים חצי מחיר. נטו עניין של מותג.
לי לדוגמה יש את הסילבר קרוס ווינג, קלה מאד, יציבה, שכיבה מלאה, מתאימה כבר מגיל לידה, מתקפלת ביד אחת בקלות לקטן- אפשר אפילו לעלות אותה לאוטובוס, ויתרון נוסף חשוב שהגגון שלה ארוך ומצל, ולא קטן כמו היויו. בקיצור היא עולה ביתרונות על היויו ועלתה חצי מחיר!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי לדוגמה יש את הסילבר קרוס ווינג, קלה מאד, יציבה, שכיבה מלאה, מתאימה כבר מגיל לידה, מתקפלת ביד אחת בקלות לקטן- אפשר אפילו לעלות אותה לאוטובוס, ויתרון נוסף חשוב שהגגון שלה ארוך ומצל, ולא קטן כמו היויו. בקיצור היא עולה ביתרונות על היויו ועלתה חצי מחיר!
תבדקי את החוזק שלה
כשחיפשנו עגלה המוכר התיישב בעצמו על היויו בעצמו והתחיל להסתובב כך ברחבי החנות תנסי לעשות את זה עם הסילבר קרוס....
מעניין אם אחרי 6 שנים איך העגלה שלך תראה ליד יויו שנקנתה באותו הזמן (כולל הבדים)
פעם אחת העגלה טבעה לי בבוץ עד מעל הגלגלים, נקיון קצר והיא כמו חדשה
דבר נוסף זה שיש לה שלב ניו בורן (לא סתם נשכב) שג"כ מתקפל לגודל פצפון
לגבי הקיפול צריך קודם בשתי ידיים לקפל את הידית ורק אח"כ להרים את התינוק וביד השנייה לקפל את העגלה במשיכה של הידית האדומה

לגבי הגגון זה לא נראה ששל היויו יותר קטן, להפך
MoonLight.jpg
Yoyo2%20Black.png

• הוסף לסימניות
תבדקי את החוזק שלה
כשחיפשנו עגלה המוכר התיישב בעצמו על היויו בעצמו והתחיל להסתובב כך ברחבי החנות תנסי לעשות את זה עם הסילבר קרוס....
מעניין אם אחרי 6 שנים איך העגלה שלך תראה ליד יויו שנקנתה באותו הזמן (כולל הבדים)
פעם אחת העגלה טבעה לי בבוץ עד מעל הגלגלים, נקיון קצר והיא כמו חדשה
דבר נוסף זה שיש לה שלב ניו בורן (לא סתם נשכב) שג"כ מתקפל לגודל פצפון
לגבי הקיפול צריך קודם בשתי ידיים לקפל את הידית ורק אח"כ להרים את התינוק וביד השנייה לקפל את העגלה במשיכה של הידית האדומה

לגבי הגגון זה לא נראה ששל היויו יותר קטן, להפך
MoonLight.jpg
Yoyo2%20Black.png
גם לי יש סיבר קרוס ווינג כמו שכתבה @מצליחה
ואני מבסוטה עד הגג
היא מעולה
והגגון שלה הרבה יותר גדול משל יויו
התמונה פה משקרת
תסתכלי ביויו-הגגון מאד אחורי
ובסילבר קרוס יש רוכסן שם בתפר שנפתח עד ממש קרוב לתינוק-כיסוי מלא מלא.
סל גדול
שכיבה מלאה (שזה סופר חשוב, ילד בן שנה הוא עדיין תינוק)
פגוש (למה לקנות בנפרד?)
כנ"ל על ההרחבה של יויו-למה לקנות בנפרד?

• הוסף לסימניות
שטויות...
ועולים חצי מיויו.
צריך רק לפתוח את הראש.
אפשר תמונה שלה?

• הוסף לסימניות
מהפח אל הפחת?
כל אחת מה שמתאים לו. אם האנט היתה פחת לא הייתי מציעה. היא במצב מעולה. יציבה. הצללה יותר גדולה. נסיעה מצוינת. המקום של הילד יותר קטן. כל אחת מה שאוהבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה