מידע שימושי לכל המצפצפים.................

• הוסף לסימניות
ולכל האנשים שנוסעים ברכבים עם מוזיקה בקולות וברקים......
ולכל ה"שיכורים" שצורחים ברחוב עכשיו .....
ולכל אותם אנשים שפשוט לא חושבים ..................
אז תחשבו .............
יש פה תינוק שאחרי שעות של בכי וסוף סוף הצליח להיכנס לשינה עמוקה אבל היא נקטעה בגלל הציפצופים המוזיקה הקולות ......וכ
יש פה אימא עם עיניים טרוטות מעייפות וכבר עשתה אנחת רווחה שהילד ישן .......אבל עכשיו תצטרך לוותר על עוד שעת שינה כי........
אז כן גם אם פורים היום ואתם "מאוד " שמחים .......
אז תנו גם לאחרים לשמוח ולא להעיר ילדים ב 1 בלילה בקולות וצרחות כאילו מישהו מת..............

• הוסף לסימניות
אז תחשבו .............
יש פה תינוק שאחרי שעות של בכי וסוף סוף הצליח להיכנס לשינה עמוקה אבל היא נקטעה בגלל הציפצופים המוזיקה הקולות ......וכ
יש פה אימא עם עיניים טרוטות מעייפות וכבר עשתה אנחת רווחה שהילד ישן .......אבל עכשיו תצטרך לוותר על עוד שעת שינה כי........
אז תנו גם לאחרים לשמוח ולא להעיר ילדים ב 1 בלילה בקולות וצרחות כאילו מישהו מת..............
לפי התלונות זה נשמע מבני ברק , רק בבני ברק עושים מה שרוצים בפורים בשעות אלה

• הוסף לסימניות
צרת רבים
בעיה באמת גדולה
אין רגישות לאנשים להעיר ב2 בלילה

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה פקח עירייה או שוטר בקרבת מקום תדברו ותתלוננו אולי זה יעזור
לפי החוק יש פעמיים בשנה שמותר להרעיש אחרי 23:00
בליל פורים ולהבדיל בליל יום העצמאות...

• הוסף לסימניות
אני הולכת לכתוב בצוואה שלי,
שלא יוציאו רמקול לרחובות כדי להזמין את כולם ללוות אותי.. :sne:
בשום שעה ביום.
תמיד יכול להיות תינוק שלא ישן כל הלילה,
יכולה להיות אמא שבעלה ירד עם הילדים לגינה, וזה מפריע לה לנוח,
יכולים להיות ילדים שהלכו לישון בשש-שבע, ובגלל המכונית הקרציה שנעצרה להם מתחת לחלון,
הם חוגגים עד תשע - עשר.
כל כך הרבה גזל זמן ושינה, בדיוק בדרך לבית דין של מעלה?!
ממש לא חסר לי...

• הוסף לסימניות
אז תחשבו .............
ויש אנשים מבוגרים שסובלים מהעוצמות הנוראות
ולא יכולים להשתתף בארועי פורים/להתארח
בערים החרדיות.
ויש ילדים מיוחדים שיוצאים מאיזון בכאוס הזה.

• הוסף לסימניות
1647604650362.png

(כל זכות)

• הוסף לסימניות
אני הולכת לכתוב בצוואה שלי,
שלא יוציאו רמקול לרחובות כדי להזמין את כולם ללוות אותי.. :sne:
בשום שעה ביום.
תמיד יכול להיות תינוק שלא ישן כל הלילה,
יכולה להיות אמא שבעלה ירד עם הילדים לגינה, וזה מפריע לה לנוח,
יכולים להיות ילדים שהלכו לישון בשש-שבע, ובגלל המכונית הקרציה שנעצרה להם מתחת לחלון,
הם חוגגים עד תשע - עשר.
כל כך הרבה גזל זמן ושינה, בדיוק בדרך לבית דין של מעלה?!
ממש לא חסר לי...
טוב טוב הרבה זמן לא צחקתי כך:LOL::LOL::LOL::ROFLMAO:
את הצוואה פותחים בדרך כלל אחרי השבעה כדאי אולי להגיד לילדים והבעל בעל פה את משנתך.:D:LOL::ROFLMAO::D

• הוסף לסימניות
זה הזמן להודות לממציא הפטנט העולמי-
אטמי אוזניים!
אין לי מושג מי חשב לנסות להירדם בלעדיהם בליל פורים...
יש אנשים רגישים שישנים עם אטמים כל השנה (כמוני)
ובפורים האטמים לא ממש עוזרים להם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה