נכתב ע"י הלל נאה;1148214:בכדי למנוע המתנה על הקו להקיש בכניסה:
179
ותוך חצי דקה הנציג על הקו
נכתב ע"י חלומי;1148232:לתשומת לבך...
מישהי אמרה לי שהם שאלו רב והוא אמר להם שאסור לעשות את זה
כשעושים את זה בעצם עוקפים אנשים אחרים שיושבים וממתינים כבר עשרים דקות
אני לא שמעתי את זה ישירות מפיו של רב אבל יש הרבה הגיון בזה שאסור
נכתב ע"י רותי בן שימ;1148327:באגד אף פעם לא מחכים 20 דקות בקו!!!
אני מתקשרת אליהם המון בכל עיתוי ואף פעם לא חיכיתי למעלה מ2 דקות!!
גם כשהם אומרים שאני 56 בתור, זה קופץ כל עשר שניות ב10 או 15 מספרים.
ז"א :
אתה 56 בתור
אתה 40 בתור
אתה 25 וכ"ו...
היתתה פעם אחת שאמרו שיש עומס והם מצטערים שההמתנה תהיה ארוכה יותר.
זה באמת היה יותר. ב 10 שניות...
נכתב ע"י חלומי;1148232:לתשומת לבך...
מישהי אמרה לי שהם שאלו רב והוא אמר להם שאסור לעשות את זה
כשעושים את זה בעצם עוקפים אנשים אחרים שיושבים וממתינים כבר עשרים דקות
אני לא שמעתי את זה ישירות מפיו של רב אבל יש הרבה הגיון בזה שאסור
נכתב ע"י הלל נאה;1148214:בכדי למנוע המתנה על הקו להקיש בכניסה:
179
ותוך חצי דקה הנציג על הקו
נכתב ע"י TK;1148365:מה ההתרגשות?
זאת הדרך שאני מתקשרת לכל החברות לאגד ,דן, גז, קופ"ח .......
איזה בעיה יכולה להיות כאן?????
לא ממש לאנכתב ע"י stars;1149267:לכולם זה אותו פתיח??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים