לכל העצמאיים שעובדים מהבית

• הוסף לסימניות
איך אתם מצליחים לנצל את הבוקר בשלמות?:(

כשיצאתי לעבודה הספקתי הרבה יותר, לא היו לי טלפונים באמצע, לא הלכתי לאכול כל שניה ולא שתיתי כוסות קפה כל הזמן, הייתי בלחץ מהבוס להספיק את ההספק היומי, והיתה לי גם אוירה של עבודה ותחרותיות של הספקים....
אני גם חושבת שהיום שאני בבית אנשים לא מבינים שזו עבודה (ואולי גם אני לא מידי מבינה...) ומתקשרים אלי חופשי....
וחוץ מזה הדד ליין לא מאיים עלי כי אני יודעת שאם לא אסיים אוכל להמשיך אח"כ וכך אני מוצאת את עצמי עובדת בצהריים יחד עם הילדים ובעיקר בלילות.
איך פותרים את הבעיה?

או בקיצור: תנו טיפים לניצול מירבי של שעות העבודה מהבית

• הוסף לסימניות
מפעילים TIMER על המחשב ורואים בדיוק כמה עבדת. או לחלופין, תריצי צילום מסך.. וככה שתעשי REVERSE, תוכלי לראות האם באמת עבדת או לא.

• הוסף לסימניות
צריך מאד שליטה עצמית לעבוד מהבית,
אני בד"כ לא מרימה טלפונים שלא לעניני עבודה, פטפוטים משאירים לשעות אחרות,
את ארוחת הבוקר אם בכלל, אני אוכלת בד"כ תוך כדי העבודה במהירות, שתיה שמה ליד המחשב בקבוק,
פעמים רבות אני מוצאת את עצמי שלא קמתי עד הצהרים מהכסא כרק שהקטנים חוזרים..
בישול צהרים לפעמים אני מגניבה להעמיד סיר, לקראת 12, בד"כ לא מערבת את זה עם העבודה תלוי באיזה לחץ אני.

• הוסף לסימניות
זו באמת התמודדות לא קלה.
לא לכל אחד / אחת זה מתאים. את צריכה לבחון אם זה מתאים לך.
בכל אופן לעניין הטלפון:
לשקול לעשות קו טלפון נוסף. (הכי זול שתמצאי) - שהוא יהיה המספר של העבודה. לנתק בשעות הבוקר את הטלפון של הבית. את המספר של 'העבודה' לתת כמובן רק למי שהיית נותנת מספר של עבודה בחוץ.
זו אמנם הוצאה - אבל יתכן שהיא תגדיל את ההכנסה.
(אני מכירה את זה מאד - גם אצלי זו היתה בעיה קשה מאד. גם דיבורים בטלפון, וגם ה-מ-ו-ן בקשות 'טובה' - לשלוח פקס, מייל וכו'.)
(אני אישית כרגע במהלך של לשכור חדר מחוץ לבית בשל כל הבעיות שהזכרת. היו שנים שהיה לי פחות קשה להפריד בין הבית לעבודה. לאחרונה - נהיה מאד מורכב.)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ביום שבו אני עובדת מהבית, אני מגדירה לי זמנים קבועים, נניח מארגנת את הבית, כיבוסת שטיפה וכו' עד 9 וחצי. ואז מתיישבת לארוחת בוקר (יוגורט וגרנולה :)) מול המחשב. וב-12 קמה לשים א. צהריים על הגז וחוזרת למחשב..

• הוסף לסימניות
אני מגדירה שעות שבהן אני עובדת. ואז- אין טלפון. אין בית. אין כלום.

בראש שלי - אני עכשיו בעבודה.
בישול- מה הייתי עושה אם הייתי עובדת מחוץ לבית? ערב קודם? בשעות הבוקר המוקדמות? מקפיאה לכל השבוע ומפשירה? זה מה שאני עושה גם עכשיו.
כנ"ל קניות, כביסות, נקיון.

וגם בכיוון ההפוך.
בראש שלי - אני לא כל היום בעבודה.
שעות העבודה הן מ-8 עד 1 בבוקר, ומ-8 עד 11 בלילה?
בשעות האחרות אני בבית. לא בעבודה.

בטלפון של "העבודה" יש תא-קולי. אפשר להשאיר הודעה , ואני מקפידה לחזור בהקדם. אפשר גם לשלוח מייל.

אולי קל לי יותר, כי עבדתי הרבה שנים מחוץ לבית. ואני מתורגלת.
בשטח, בשבילי, זו הדרך היעילה ביותר.
אולי יועיל גם לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;675472:
אני מגדירה שעות שבהן אני עובדת. ואז- אין טלפון. אין בית. אין כלום.

בראש שלי - אני עכשיו בעבודה.
בישול- מה הייתי עושה אם הייתי עובדת מחוץ לבית? ערב קודם? בשעות הבוקר המוקדמות? מקפיאה לכל השבוע ומפשירה? זה מה שאני עושה גם עכשיו.
כנ"ל קניות, כביסות, נקיון.

וגם בכיוון ההפוך.
בראש שלי - אני לא כל היום בעבודה.
שעות העבודה הן מ-8 עד 1 בבוקר, ומ-8 עד 11 בלילה?
בשעות האחרות אני בבית. לא בעבודה.

בטלפון של "העבודה" יש תא-קולי. אפשר להשאיר הודעה , ואני מקפידה לחזור בהקדם. אפשר גם לשלוח מייל.

אולי קל לי יותר, כי עבדתי הרבה שנים מחוץ לבית. ואני מתורגלת.
בשטח, בשבילי, זו הדרך היעילה ביותר.
אולי יועיל גם לך.

אצלי זה לא יכול להיות ככה, כי בכל השבוע אני באמת נמצאת בעבודה.
יש לי יום אחד חופשי (חוץ משישי) שאני עובדת מהבית.
אז אין סיכוי שאני אכין את האוכל ב6 בבוקר או ערב לפני, עד שאני בבית? כנ"ל לגבי כל השאר. לכן כמו שכתבתי, אני מחלקת לי את השעות..

• הוסף לסימניות
שרית,
כל הכבוד על ההתמודדות שלך.
בזכות נשים צדקניות תבוא הגאולה.

• הוסף לסימניות
תודה על העצות,אבל זה קשה..זה עבודה עצמית..ובאמת לא מתאים לכל אחד לעבוד מהבית.בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אני לא מחפשת עצות לצאת מהבית, כי זה הנתון עכשיו.
אני מחפשת עיצות ליעול העבודה מהבית....

• הוסף לסימניות
אין הרבה עצות. גם אני עובד מהבית וצריך משמעת עצמית ושאיפה להספקים גבוהים. זה מאוד איניבידואלי (גבר/אישה/סדר יום/אופי/הרגלי עבודה וכיו"ב). הלקוחות מרוצים מאוד מהלו"זים וכו'.
אבל בחשבון נפש אמיתי, אם אני עוצר וחושב, ההספקים שלי היו הרבה יותר גבוהים כשעבדתי כשכיר.

• הוסף לסימניות
אחריות ועמידה בלוח זמנים.
תכיני לך רשימה מהלילה של כל העבודות שאת צריכה לסיים יום למחרת.
תחליטי על שעות שבהם את רק עובדת ועל שעות שאת רק אבל רק עם הילדים.
ואז תתחילי לעבוד.
לעבוד בשעות שהילדים סביבך בדר"כ זה חסר תועלת זה פי ארבע מהזמן הרגיל וממש לא נח.

אם את יודעת שזו הפרנסה של הבית, אז האחריות הרבה יותר גדולה.
טלפונים סתם-תגידי שאת מאוד עסוקה ואין לך זמן או שמראש אל תרימי שיחות שאת רואה שהם לא תכליתיות ולא מכניסות כסף בשעות הללו. תשאירי אותם לערב.
לגבי ארוחות צהריים, תכיני ארוחות שלא דורשות ממך יותר מידי זמן להכנה יותר משהו לשים על הגז/בתנור ולהמשיך לעבוד.
אין ברירה אחרת, רק ככה אפשר לנהל עסק מהבית.

:) בהצלחה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה