כללי לכל הערים>> כנסו להביע דעתכם

• הוסף לסימניות
יש רשת גדולה של ביגוד בשם הזה.
https://www.b-good.co.il/he/
צריך לבדוק אם לא יהיו בעיות מהבחינה הזו

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן!!! איזה מיתוג מעולה!! ממש אין לי מילים!
לוגו-מימות בריאת העולם לא היה כמוהו!!

תכל'ס, הייתי אומר לקחת פונט טיפה פחות דק ואחיד אלא יותר עבה ונעים. בנוגע לצבע הייתי קצת מוריד את הניגודיות שלהם, עושה את הבז' יותר כהה וכנ"ל הסגול טיפה, ואולי מוריד את ההדגש מעל הסלוגן.

מאוד אהבתי את הרעיון של הקולב (למרות שבO זה היה יותר טוב...) ואני לא יודע אם התכוונת לזה, אבל ראיתי בזה בי-גוד (גוד באנגלית) ומאוד מאוד אהבתי!! מהמם!!

השפה המותגית מיוחדת ממש!! אהבתי בטרוווווף!
הרבה הצלחות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חבל על הזמן!!! איזה מיתוג מעולה!! ממש אין לי מילים!
לוגו-מימות בריאת העולם לא היה כמוהו!!

תכל'ס, הייתי אומר לקחת פונט טיפה פחות דק ואחיד אלא יותר עבה ונעים. בנוגע לצבע הייתי קצת מוריד את הניגודיות שלהם, עושה את הבז' יותר כהה וכנ"ל הסגול טיפה, ואולי מוריד את ההדגש מעל הסלוגן.

מאוד אהבתי את הרעיון של הקולב (למרות שבO זה היה יותר טוב...) ואני לא יודע אם התכוונת לזה, אבל ראיתי בזה בי-גוד (גוד באנגלית) ומאוד מאוד אהבתי!! מהמם!!

השפה המותגית מיוחדת ממש!! אהבתי בטרוווווף!
הרבה הצלחות!
מצטרף

• הוסף לסימניות
לוגו מהמם!!!!
כמה דברים,
אם שינית את הכתב של הגוד חושבת שכדאי גם את הבי הרי מימילא היא בצבע שונה
בכל מקרה הבי היה נראה לי קצת הריון
אני דווקא כן אהבתי את הכתב הקודם רק שהבי יהיה עם חורים שווים
באמת חושבת שכדאי את הקולב על ה-O
אפשר לנסות גם שרק החלק של הקולב בלי כל האות יהיה בצבע של הבי (רק ניסוי)
כנ"ל הכתב של הסלוגן כדאי לשנות ושיהיה יותר דקיק
הצלחות

• הוסף לסימניות
אם כבר יישרת את הB לטקסט הייתי אומרת שיותר יפה קצת להגדיל, שכן יהיה הבדל, הרווח לא הכי אהבתי כי הוא אכן מבודד אבל אם תגדילי לדעתי זה יהיה הרבה יותר טוב. אבל תגדילי טיפ טיפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה