כללי לכל הפונים באישי בענין הפונטים

• הוסף לסימניות
אז אכן יש אכיפה מוגברת מאד, היום לאחר שנתפסו כמה נוספים
ושוב ניסיתי את מזלי / מזלם אצל חברת פונטביט

קיבלתי תשובה כעוסה מאד שלא אמשיך לפנות בענין אלו שנתפסו.
מי שנתפס ישלם את מלא המחיר...

לא דיברתי איתם על פתיחת קבוצה נוספת מהסיבה הפשוטה שבקשתי כזכור חופש של כמה שבועות (וזה היה בסה"כ לפני שבועיים)

בכ"ז אם תיווצר כאן קבוצה של 10 שמעונינים לקנות, אני יארגן שוב (והפעם באמת, תיזכרו בזמן, כשנסגרת קבוצה יקח זמן עד המבצע הבא... בתקווה)

פרטי המבצע: (למי שהספיק לשכוח)

120 משקלים
390$ + מע"מ (בימים אלו זה זול מאד)
10 תשלומים, תושבי חוץ בתשלום אחד אבל הם לא משלמים מע"מ.
1/2 שנה בחירת פונטים
משקל אופן טייפ = 11 משקלים רגילים

שכחתי משהו??
כל מי שמעונין שישלח מייל לכתובת
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אם יהיו 10 תיהיה קבוצה.
אם לא יהיו, אודיע על כך בעז"ה.

ואני אישית ממליצה לכל המשתמשים הלא חוקיים, שפרסמו את שמם על העבודות שעשו עם פונטים לא חוקיים של פונטביט, לקנות אפילו אם לא יהיו 10, זה יותר זול מלהתפס

מחיר שעכשיו אפשר להשיג חבילה של 120 משקלים (ללא הפורום שלנו) = 600$ בערך
מי שנתפס משלם את המחיר הזה על 5 משקלים, לא חבל???

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת: משקל אופן טייפ = 11 משקלים רגילים?

לפי חשבון זה, לעומת 120 משקלים רגילים יכולים לקנות רק 10.9090909 משקלי אופן טייפ?

• הוסף לסימניות
ב-390$ אפשר לקבל
או 120 משקלים רגילים
או 11 משקלי אופן טייפ

• הוסף לסימניות
מה זה משקלי אופן טייפ?
אני מבינה שזה תרגום? אולי אפשר בבקשה את המקור IN ENGLISH?

• הוסף לסימניות
תגידי להם שאם הם לא מוכרים חבילת 2008 במחיר נורמאלי ללקוחות וותיקים אני מפיץ את כל הפונטים החוקיים שלי לכל מאן דבעי....:)

• הוסף לסימניות
מחשבה, פונט אופנטייפ זהו משקל מנוקד, והראתי באשכול אחר 'קמצן משלם כפליים' את ההבדל, איני יודעת איך מעלים אשכולות...

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 206.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נקי כפיים מה יש לקנות ב-2008 חוץ מ-5 משקלים???

• הוסף לסימניות
בנתיים יש 6 שמבקשים

• הוסף לסימניות
אצלי רשומות 2. הן כלולות ברשימה של ה-6?

• הוסף לסימניות
1) טוטלי, כמה משקלים יש לפונטביט? (רק פונטים בעברית. ללא הפונטים באנגלית, והסמלים)

2) אפשר לקנות 2 או 3 חבולות של 120 משקלים באותו מחיר?

3) האם המבצע הוא גם על הפונטים של ?2008

• הוסף לסימניות
קול התור
מי שלא פנה אלי במייל, לא ברשימה!

פונטוגרפר

1. 620 משקלים
2. כל חבילה של 120 משקלים = 390$ + מע"מ, אפשר לקנות כמה חבילות שרוצים
3. המבצע הוא עם פונטים של 2008
4. אם יהיו עדכונים של פונטים בחצי שנה הקרובה הרוכשים יהיו זכאים
5. הרגע דיברתי עם חיים והוא אמר לי שבמבצע האכיפה במגזר הכללי, אם הוא תופס מישהו שקנה פונט לאחר שהשתמש איתו הוא נקנס, אבל מי שיקנה דרך הפורום במבצע הנוכחי לא יקנס על עברות עבר (בתנאי שרכש את המשקלים בהם השתמש)

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל הסברים? כל אחד יכול לקבל איזה פונטים שהוא יבחר או איך זה הולך?

• הוסף לסימניות
<TABLE class=tborder style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR><TD class=thead colSpan=2>היום 16:56</TD></TR><TR title=" הודעה 61848" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>שילת_250</TD><TD class=alt2>נקי כפיים מה יש לקנות ב-2008 חוץ מ-5 משקלים???</TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE class=tborder style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title=" הודעה 61890" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>שילת_250</TD><TD class=alt2>קול התור
מי שלא פנה אלי במייל, לא ברשימה!

פונטוגרפר

1. 620 משקלים
2. כל חבילה של 120 משקלים = 390$ + מע"מ, אפשר לקנות כמה חבילות שרוצים
3. המבצע הוא עם פונטים של 2008
4. אם יהיו עדכונים של פונטים בחצי שנה הקרובה הרוכשים יהיו זכאים
5. הרגע דיברתי עם חיים והוא אמר לי שבמבצע האכיפה במגזר הכללי, אם הוא תופס מישהו שקנה פונט לאחר שהשתמש איתו הוא נקנס, אבל מי שיקנה דרך הפורום במבצע הנוכחי לא יקנס על עברות עבר (בתנאי שרכש את המשקלים בהם השתמש</TD></TR></TBODY></TABLE>לא הבנתי עדיין. החבילה היא של פונטים חדשים 2008 או לא?

• הוסף לסימניות
PR

העיסקה כמו כל מבצע רכישה של פונטים בחברה מסודרת.
רק שהמחיר מאד מאד זול!

ואני לא מוכנה שהם יעלו אותו למרות שהם טוענים שהדולר משחק לרעתם
שלחתי לך במייל מספר טלפון שלי אם את מעונינת בפרטים נוספים

• הוסף לסימניות
תודה שילת, אני רק רוצה לדעת-נכללתי ב-10 או שמאוחר מדי?

• הוסף לסימניות
מה קורה והאם יש לי סיכוי להיות בין ה-10?

• הוסף לסימניות
היה תשע, ירד ל-שמונה
בקיצור חסר 2!

קול התור הנרשמות שלך נרשמו דרך המייל?

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה אבל חוששת כרגע מהוצאה כזו גדולה. אני עוד לא בטוחה שתהיה עבודה שתצדיק הוצאה כזו.

אני חושבת על זה

• הוסף לסימניות
עוד אקטואלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה