לכל הצלמים המקצועיים בפורום

• הוסף לסימניות
איך אני בודקת בחנות שהמצלמה המוצעת היא חדשה ולא עברה שום סוג של טיפול?
הבנתי שאין דבר כזה קופסא סגורה בניילון כי היבואן הרישמי פותח לשים הוראות בעברית וכו'
(אני לא סומכת על החנות ב100 אחוז, נא לא לקפוץ ולומר ללכת לקנות במקום אחר)

זה דחוף לי מאוד!!!!!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1241085:
איך אני בודקת בחנות שהמצלמה המוצעת היא חדשה ולא עברה שום סוג של טיפול?
הבנתי שאין דבר כזה קופסא סגורה בניילון כי היבואן הרישמי פותח לשים הוראות בעברית וכו'
(אני לא סומכת על החנות ב100 אחוז, נא לא לקפוץ ולומר ללכת לקנות במקום אחר)

זה דחוף לי מאוד!!!!!

תודה רבה

על מה את מדברת?
אני קניתי מספר מצלמות
כולן הגיעו סגורות בניילון
ואכן, בתוך הקופסא שכבה לה בחלק מהמקרים חוברת בעברית

איך זה פוגע בטיב המוצר?
יש מדבקה על הקופסא, אם היא לא שם כנראה שאין אחריות יבואן רשמי

• הוסף לסימניות
המצלמה סגורה יפה. על גב המסך יש מדבקת הגנה.
ישנם עוד דרכים לראות האם זו "פתיחה ראשונה" או מיחזור.

אבל למה "לחפור" יותר מדיי?

חנות אמינה? אחריות יבואן? תהיי רגועה!
לא שווה להם להתלכלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה