כללי לכל השואלים

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה

הרבה שואלים באישי ולכן אענה לכולם.

כרטיסים: כאשר רוכשים כרטיס מקבלים למייל קוד. את הקוד צריך לשמור ולהביא לכנס.

בכניסה יהיה עמדות ששם רושמים את הקוד ומקבלים תג. שאיתו יהיה אפשר לעבור בין האולמות,

לצאת לחזור וכו.

התחרות: עד יום שני הקרוב ניתן לשלוח כרזות.

ברכישת כרטיס מראש המחיר מוזל.

מחכים לכולכם.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי בטלפון, ועד היום לא קיבלתי את הקוד. האם זה נורמלי, ויש עיכובים, או שחלה פה טעות?
אודה לכם אם תבדקו, כתבתי לאימייל ולא ענו לי.

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם אני שילמתי בטלפון ולא קיבלתי את הקוד..כמו לגינגית
מחכה לתשובה

• הוסף לסימניות
כל אחד צריך לקבל קוד. יתכן ולא הוקלד טוב האיימל שלכם.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבדוק את זה?
איך אדע אם נקלט או לא?

• הוסף לסימניות
בס"ד

איך זה הגיוני שזה לא הוקלד? אם אני מקבלת עידכונים למייל?

• הוסף לסימניות
שילמת בטלפון, אחר כך קיבלת אישור רכישה? אם לא, כנראה המזכירה לא הקלידה נכון את המייל שלך... אבקש כאן - שיחזרו אליך.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי קוד תוך כדי השיחה עם הפקידה בטלפון,
זה עובד מצויין
תודה

• הוסף לסימניות
שילמתי ולא קיבלתי קוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה