לכל השפיות וגם לאלו שלא.....

• הוסף לסימניות
למי יש מתכונים טובים לארוחות ללא ירקות?
וללא דגים....

• הוסף לסימניות
מה לעשות? יש אנשים שירקות (על כל מרכיביהן) מחוץ לתחום עבורם!

• הוסף לסימניות
בעלי שונא ירקות מושבע! בלי להתיאש הגשתי כל פעם סלט צבעוני מענין ברמה מסעדתית ממש גורמה עם רוטב משובח מוגש בצורה ההכי הכי שיכול להיות ! לאט לאט הוא למד לאהוב , אני לא אגיד לך שזה נהיה בעדיפות ראשונה אצלו , ברור שהוא מעדיף עוגת שמנת על פני ארוחה בריאה אבל כשקולטים את הבן אדם יודעים להגיש לו את זה בצורה שהוא יאהב. אין כזה דבר לא אוהב ירקות בכלל! ישנם הרבה דרכים להגיש ירקות, לא אוהבים מבושל -אפשר חי. לא אוהבים סלט רטוב, אפשר יבש. ואת הרוטב בצד , אפשר גם להגיש עם טעמים מהמזרח הרחוק - סיני. אני לא מאמינה שיש דבר כזה ! אל יאוש בסוף חוש הטעם הטבעי יתעורר!!

• הוסף לסימניות
יש אנשים שלא אוהבים ויטעמו......
ויש אנשים שלא אוהבים ויברחו......
צריך אופי מסוים כדי להגיש... ועוד יותר להשקיע במשהו שלא יטעמו....
וגם כדי לטעום....
תודה על ההשתתפות שלך....
למרות שזה נשמע כמו בסיפורים עם הפי אנד יפה ומושלם (כמעט),

אני עדיין מחכה למתכונים...
או לחות דעת ממי שיש לה בעיה דומה....

• הוסף לסימניות
סלט ביצים
סלט טונה
בלינצס במילוי כבד
שניצלים
פתיתים
פסטה עם פרורי לחם
פסטה עם גבינות
דגים אפוים עם מיונז וחרדל (קטשופ)

• הוסף לסימניות
יכולה להבין את הבעיה ומכירה אותה מקרוב...
יש אנשים שבאמת לא אוהבים ירקות לא משנה כמה הסלט יראה הכי הכי הכי בעולם...

אני אנסה קצת לעזור לך עם רעיונות שעולים לי לראש...

בשרי - סטנדרט: חזה עוף בתנור, שניצלים/שניצלונים, שיפודי פרגיות, עוף בתנור (בשום ודבש/רוטב חריף-מתוק), צלי בשר, נקניקים/נקניקיות, כבד, קציצות בשר/הודו.

בשרי - מיוחד: קלופס (גלילת הודו טחון ממולאת בביצה קשה), פרגיות ממולאות אורז ובשר טחון, חזה עוף ממולא באורז עגול (אפשר לצפות בפירורי לחם ושומשום ולטגן ולחתוך לעיגולים כמו סושי), טחולים, בשר ראש עם חומוס (בתקווה שזה לא נקרא ירק).

תוספות:
ספגטי עם בשר טחון, אורז, אורז עם איטריות, אפונה, תירס, פירה, צ'יפס (ירקות?).

חלבי: אומלטים למינהם (עם שילובי גבינות), פסטות/רביולי ברוטב שמנת או ברוטב עגבניות (אפשר עם רסק אם עגבניות זה מחוץ לתחום), לזניה, תפו"א מוקרם (נחשב אצלכם ירק?), סמבוסק גבינה, פיצה, בורקסים, בלינצ'סים, פנקייקים.

מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
פלפל ממולא באורז, [את הפלפל אין צורך לאכול...]

בעלי גם לא אהב ירקות, אפילו לא סוג אחד. אמרו לי לא להתייאש, ולנסות כל הזמן להגיש ירקות אפילו שזה ילך לפח... כל שבת הכנסתי לו למרק ירקות, וזרקתי...
לאט לאט הוא התחיל לאכול ירק אחרי ירק. אבל רק מבושל.
אח"כ הכנתי ירקות מוקפצים + רצועות עוף, בתחילה הוא בקושי הסתכל על זה,
אבל היום...
אל תתייאשי.
זה לוקח כמה שנים של השקעה [כמעט לטמיון], אבל בסוף זה יקרה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לדעתי גברים יותר "מתפשרים" בקטע הזה, אבל נשים - תגישי להם גם 30 שנה ירקות וזה לא יעזור... :)

• הוסף לסימניות
עשבי תיבול נחשב ירקות?
בצל מטוגן נחשב ירק?

אם כן...
אין לי אלא לשלוח את רחמיי...

• הוסף לסימניות
חברה!
מה זה פה אתם מיעצות לה לשגע את בעלה כל יום מחדש??? ;)

חוץ מזה אולי זה בכלל לא בעלה...........

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מתכוון לשגע אף אחד! היא לא צריכה להגיש את זה דוקא לסרבן בין אם זה הבן או הבת או הבעל או אפילו היא בעצמה , מניחים על השולחן , (עדיף בארוחה משפחתית ) פשוט ולא אומרים מילהֱ!
לא משכנעים ולא מבקשים , העין תראה ותסתגל וגם הפה והלב ירצו.
מחקרים מוכיחים שלוקח לבן אדם 8-10 פעמים להיחשף לאוכל שלא אוהב בכדי שבסוף יאהב..
ובאמת שאני לא רוצה להפחיד אבל ירקות זה פשוט - חיים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה