לכל חובבות הקריאה ~ חלק ב'

מי אמר למי באיזה ספר:

"בשביל איזה מוסד באתם לאסוף כסף?
השאלה שיעשעה את יעקב:
באנו לאסוף בני אדם ולא כסף"

נכתב ע"י שירי הופמן;n5050484:
הכל מתחיל מהאוכל...
1. למי התעפשה חבילת שוקולד לבן (עם ציור של סוס...) במגירה?
על זה אף אחד לא ענה,
והתשובה היא -מיכלי, מהספר הפרקליט של ר.רפופורט.

מי הדביקו שלט לדלת בדבק של שיניים תותבות?

נערה מחוננת שמסתירה את כשרונותיה?
ילדים שמגלים הונאת כשרות?

מי אמר ובאיזה הקשר
טובה לנשף, טובה לאבל, טובה לכנסייה, טובה גם ל....{מה ההמשך}
....

מי זה גטהון?

מהספר החדש שיצא עכשו, לא זוכרת איך קוראים לו, קראתי בחברים של בקהילה.

באיזה ספר (חרדי:D) מתוארת אישה שנוסעת ללידה לבד, במונית, כמעט יולדת בקבלה מול רופאה אנטיפטית ונעזרת על ידי נערת שירות לאומי (... אהם ככה זכור לי) ?

באיזה ספר [חרדי:D] מתוארת אישה שמקשיבה באופן קבוע לדו שיח של בני הזוג הגרים בדירה הסמוכה לה?
[ואז היא משחקת ב'מצא את ההבדלים' בינה לבינם]

ומי תפסה חתול שחור :mad: בשתי ידיה והוציאה אותו מהאולם?

ומי נהגה לצלם ילדים בתוך חדר האמבטיה?

באיזה ספר צולמה תינוקת לפרסומת של מוצרי או מזון תינוקות? (לא זוכרת איזה מהם)

באיזה ספר נקשר חוט בראש גרם המדרגות כדי לספור כמה פעמים נחבט ברצפה ראשה של המועדת כשהיא מתגלגלת?

באיזה ספר ישבה איזה צעירה על ספסל ברחוב כשעל פניה שאריות בכי, ובעלה מזמזם "אשת חיל"?

מאיפה העלית את האשכול המאובק הזה?

מאיפה העלית את האשכול המאובק הזה?
סליחה, לא שמתי לב שהוא ישן...
ולשאלתך- מתוך החיפושים שלי אחרי ספר מומלץ.
המשפט תפס אותי וחייב אותי לענות... ;)

הקפצה טובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה