לכל חובבות הקריאה ~ חלק ב'

נכתב ע"י ויזואלי;n5041078:

גם חשבתי, אבל זכור לי שהיא ציירה פרפר עם 99 חלקים (?), אם היא היתה מציירת את היד שנפגעה זה לא היה משמח את החברה שפגעה בה.

איפה הציעו שידוך על רקע של גלגל ענק?

נכתב ע"י sarigold5;n5041081:
גם חשבתי, אבל זכור לי שהיא ציירה פרפר עם 99 חלקים (?), אם היא היתה מציירת את היד שנפגעה זה לא היה משמח את החברה שפגעה בה.

היא ציירה את ידה אצל הפסיכולוגית בהוספיס ( מקווה שאמרתי נכון..)

באיזה ספר שרו 'נר לרגלי'?
עד היום שאני שומעת את השיר אני נזכרת בספר
(בתקווה שמדובר בשיר הזה...)

נכתב ע"י ויזואלי;n5041071:
מי הניח זכוכית על קן צפור? ולמה...? ;)

אודי דינור בספר בלתי הפיך, הניח זכוכית על קן יונה ע"מ לצלם את אין האונים של היונה שלא מצליחה להגיע אל גוזליה.

נכתב ע"י ויזואלי;n5041074:

יכול להיות שגם שם. אבל את ההסבר של המושג לא כתוב שם.
יש מצב שזה בכלל לא יצא לספר - אני מתכוונת לחבורת די.אנ.איי של הניה, והדנ''א הוא קיצור של חומצה דיאוקסיריבונוקלאית.

נכתב ע"י ♥ברכי♥;n5041121:
באיזה ספר שרו 'נר לרגלי'?
עד היום שאני שומעת את השיר אני נזכרת בספר
(בתקווה שמדובר בשיר הזה...)

במותה נתנה לי את חיי

נכתב ע"י ויזואלי;n5041083:
איפה הציעו שידוך על רקע של גלגל ענק?

הציעו שידוך לנתי ב"צוואה" של חיים גרינבוים.

מה זה "ורטיגו"?
ומי קבלה אותו?

נכתב ע"י efrat1;n5041230:
מה זה "ורטיגו"?
ומי קבלה אותו?

התקפת סחרחורת חזקה במיוחד.
לא זוכרת מי קיבלה אבל אם אני לא טועה, באחד הספרים של נעמה?
אולי ב: אל תשכח את השמיר?

נכתב ע"י efrat1;n5041230:
מה זה "ורטיגו"?
ומי קבלה אותו?

(בבלתי הפיך?)
האמא של החולה סיסטיק פיברוזיס, נפלה בחדר המדרגות של קומה שלישת בבית החולים.

מי טאטא רחוב שלם כדי למצוא ציפורן, ומי כדי למצוא טבעת?

ומי קראה לחברתה בשם "עופרה" ברכבת ?

מי חברה מגהץ לשקע, וכל החשמל בעיירה קרס?

מי ביקש פלקטים מנאס"א כדי לקשט בהם את חדרו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה