לכל לקוחות הוט - לידעתכם קיים מבצע מטורף

• הוסף לסימניות
לכל לקוחות הוט לידעתכם יש מבצע שמשום מה נראה לי שלא התפרסם בשום מקום רישמי אלא עבר מפה לאוזן...

משלמים 69 ש"ח בחודש ומדברים ללא הגבלה לנייחים וניידים כולל הכל
(לא מוגבל ל2000 דקות ולא משנה כשרים או טרפים:) וכו')
מכיון שזה מבצע באמת חזק אני משתף אותו פה לטובת כל חברי הפורום!!!
ניסיתי לשאול בשרות לקוחות אם זה מוגבל לזמן או שיש פה איזה עקיצה אחרת, הם אמרו לי שזה לא מוגבל לזמן (מישהו אח"כ אמר לי שבתקנות של המבצע כתוב שהם מתחייבים למחיר הזה למשך שנה מה אח"כ אני לא יודע...) ועד כמה שהבנתי אין פה שום טריק.

תהנו!!!

• הוסף לסימניות
אכן המבצע הזה שריר וקיים. אחרי שנה העלות היא 100 שח לחודש.

• הוסף לסימניות
ומי מתחייב לי שאחרי שנה הם לא יעלו לי את המחיר?

עכשיו אני חתומה איתם על חוזה של 2000 דקות אבל אסור להם לשנות לי את המחיר בחיים.
אם אני יצטרף למסלול אחר רק לשנה, הם יעלו לי אחר כך את המחיר והלך לי המסלול הקודם.

• הוסף לסימניות
כמה הערות:
א. המבצע הוא רק לשנה.
ב. יש דמי התקנה של 228 ש"ח (אני מקווה שאני מדייקת בסכום)

אני, למשל, בחרתי מסלול בקוי זהב (012) שבו אני משלמת 79 ש"ח לחודש,
ומקבלת חינם לכל היעדים, ניידים ונייחים ללא הגבלה, וכן ללא הגבלת זמן.
עשיתי חישוב שזה יותר משתלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;761114:
כמה הערות:
א. המבצע הוא רק לשנה.
ב. יש דמי התקנה של 228 ש"ח (אני מקווה שאני מדייקת בסכום)

אני, למשל, בחרתי מסלול בקוי זהב (012) שבו אני משלמת 79 ש"ח לחודש,
ומקבלת חינם לכל היעדים, ניידים ונייחים ללא הגבלה, וכן ללא הגבלת זמן.
עשיתי חישוב שזה יותר משתלם.

012 - סמייל , הם עושים גם בבית שמש, כי הוט לא עושים ברוב בית שמש...
וכמה דמי התקנה ב012 נשמע מסלול הרבה יותר מוצלח מהוט.

• הוסף לסימניות
המבצע בהוט הוא רק לשנה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי את המבצע בהוט
המחיר הוא 69 ש"ח וההתחייבות היא לשנה
דמי התקנה מאתיים ומשהו ש"ח,
אבל לי היה הוט לפני זה אז לא הייתי צריך לשלם דמי התקנה.

כמו"כ גם לי היה את המסלול של 2000 דקות, אבל הייתי עובר את זה גם בדקות, וגם למס' פלאפון שזה לא היה בחבילה, ולכן היה שווה לי לעבור מסלול, ובמידה אם אחרי שנה אני לא ימצא מסלול כזה (אפי' יותר יקר) אז לא הרווחתי, אבל גם לא הפסדתי, בגלל שכל הרווח של שנה שלמה, יקוזז לי בהפרש שאני ישלם אח"כ.

בתקוה שאמצא מסלול יותר זול.

• הוסף לסימניות
ואיך איכות הקו? אין רעשים וניתוקים?

• הוסף לסימניות
ב 012 המבצע הוא ללא הגבלת זמן, עד שהלקוח יוצא מהחבילה. (79 ש"ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה