מה אמרתי יש מקרים מוצדקים הסרטון המובטח לא. וגם האיש חסד הזה זה לא כזה שחור לבן לא מתרגש מהסיפור בן אדם הלך עם טלית ברחוב שלא יספר סיפורים מבחינת המשטרה זה מוצדק ואני מעדיף שיהא משטרה מאשר שלא כי גם אלו שקוראים להם נאצים שהם רבים הצד המנוצח הולך למשטרהלא ראית מה עשו לאיש חסיד מירושלים שהלך לתומו ברחוב???? טוב שיש מצלמות רחוב היום אי אפשר לומר שהם מרביצים רק למפגינים. יש הרבה עוברי אורח שמקבלים מכות על לא עוול בכפם. תפסיקו להיות תמימים. אנחנו נמצאים בשלב הבירור הסופי היום! זו מלחמת דת!! בדיוק כמו בשנים אפלות של העם היהודי.
מתנצלת מראש בפני כל הרגישים למיניהם אם כתבתי מדי בבוטות.
איך הגעתם לילדים.בינינו ילד חרדי לא מחנכים אותו לכזה דבר וכמובן שלא להיתקרב להפגנות ולהרביץ עעל שוטרים
יש אנשים שבכוונה עושים זאת
ואמרו לי מישפט ברגע שאתה מתחיל עם השיני על תיתפלאו למה השיני מרביץ לך יותר.זה היתנהגות לא מצדיקה ביכלל של שוטרים אבל גם ילדים אסור להם להיתנהג כך!!!)
אני דיברתי על ילדים ולא על האדם המבוגר....איך הגעתם לילדים.
תצפו בתיעוד: עומד אדם מבוגר עם מסיכה ושוטרים חייתיים בחסות ההפגנה הסוערת מטיחים אותו לרצפה בכוונה תחילה.
סליחה, אבל הגבתם למה שכתבתי, לא?!אני דיברתי על ילדים ולא על האדם המבוגר....
ואגב תיקרא את כל מה שכתבתי שם ולא חלק
דודסטו, משום מה לאחרונה לא היו כמעט תלונות על אכיפה מפלה. רוב התלונות היו בגל הראשון שאז באמת הייתה אכיפה מפלה שלא ניתן היה להתעלם ממנה.![]()
הפרת התקנות בבתי הכנסת: 91 קנסות במחוז ת"א; 1 בירושלים | המחדש
נתוני המשטרה: במחוז ת"א הכולל את העיר בני ברק ניתנו 91 דו"חות על תפילה שלא ע"פ התקנות, בירושלים - אחד בלבד, הנתונים הוצגו היום בועדת הפנים של הכנסת, כמות הדו"חות במחוז צפון גבוהה משמעותית ממחוזות אחריםhm-news.co.il
שרואים הפגנה סוערת ומתעקשים לעבור דווקא שם ודווקא עכשיו.אגלה לכם סוד, יש אנשים שגרים שם.
סתם דוגמא קלאסית למשל.
כתבתי חסיד ולא חסד.מה אמרתי יש מקרים מוצדקים הסרטון המובטח לא. וגם האיש חסד הזה זה לא כזה שחור לבן לא מתרגש מהסיפור בן אדם הלך עם טלית ברחוב שלא יספר סיפורים מבחינת המשטרה זה מוצדק ואני מעדיף שיהא משטרה מאשר שלא כי גם אלו שקוראים להם נאצים שהם רבים הצד המנוצח הולך למשטרה![]()
יתכן, אני לא ממש עוקבת בחדשותדודסטו, משום מה לאחרונה לא היו כמעט תלונות על אכיפה מפלה. רוב התלונות היו בגל הראשון שאז באמת הייתה אכיפה מפלה שלא ניתן היה להתעלם ממנה.
עכשיו, השינוי באמת ניכר. ונראה כי פעולותיו של אוחנה עוזרות ויש אכיפה די שיוויונית.
חלק מקונספריצית הקורונה. שום אדם נורמטיבי לא אמור להפגש עם המשטרה, ומקסימום יתנו לו דו"ח 500 ש"ח. מי שבשביל 500 ש"ח מוכן לבזות את עצמו ואת עמו שיבושם לו, כמובן לא מצדיק אלימות, שהיא גם לא חוקית.אצלינו הם מפוצצים אותך במכות עד שתתחרט שיצאת.
צודק לגמרי!בענין הילדים ברור שזה מטורף, אבל אני מציע לכם לומר לילדכם שינסה לזרוק משהו על כל שכן שיצא מהבנין, וגם לצעוק לו איזה קללה ולצחוק לו בפרצוף, בטוח שבסוף אחד מכל השכנים לא ישלוט בעצמו, יתפוס אותו ויכה אותו נמרצות, אז מה אתם מצפים משוטר חילוני או בכלל גוי.
ראית מה קרה 5 דקות לפני???כתבתי חסיד ולא חסד.
על פי המצלמות: הלך לתומו (כן לתומו!) ברחוב הגיעו מאחוריו חיילי מגב שדחפו אותו בברוטליות עד שנפל והחליק מעוצמת המכה על הכביש ועזבו אותו מבלי לבדוק מה מצבו ואם צריך עזרה!
נו.....
מה יש לך לומר?
מייאש אתכם.מסכימה.
כתבה פה @פ.צ. שראתה ליד הבית שלה איך מתחיל שלב א' של הסרטונים המזעזעים...
את השלב המקדים שלפני אלימות השוטרים...
לדעתי הטעות של המשטרה זה שהיא לא שמה מישהו מטעמה שיתעד את האירועים מתחילתם.
להבדיל -
כמו חיילי צה"ל שמתעדים במצלמות בקסדות שלהם במלחמת הסברה נגד הסרטונים של השמאלנים מ"שוברים שתיקה".
אגב, לא משווה חלילה, אבל גם שם תמיד החיילים יוצאים זוועה -
מכים "סתם" עוברי אורח תמימים, פוגעים "סתם" בילדים חמודים.
תמיד כח חמוש מול אוכלוסייה יראה רע. בכל מקרה.
ואגב, בעניין הכאות הילדים. אין ספק שזה חמור מאד.
שוטר אמור לשלוט בעצמו ולא להכות ילד. בכל מקרה.
אבל, ייתכן מאד שהילד הזה מתנהג בכזאת צורה שגם המלמד שלו יצא מדעתו והחטיף לו מכות בשיעור, בלי שאף אחד היה שם כדי לתעד...
יש בהחלט סרטונים גרועים. ואני גם חושבת שראוי ללמד חלק מהשוטרים קרוא וכתוב וגם קצת איפוק. וקורטוב חמלה.מייאש אתכם.
עומד בן אדם ומדבר בטלפון ומאחוריו רצים שוטרים שמגיעים כעת למקום, כולם רצים ובורחים והוא כ"כ עסוק שהוא לא שם לב מה שמתחולל מאחוריו, ויאללה, תופסים ומכניסים לניידת.
אבל אולי לפני 5 דק' הוא שלח רחפן לאן שהשוטרים היו אז שיפיל עליהם איזו קופסת שימורים כנראה.
פשוט תצפו בסרטונים ותפסיקו להתווכח על מקרים שנראים בעליל לא רלוונטים לכל הפרשנויות שלכם.
אכיפה לא מסתכמת בדוחות!!!
לפעמים הרבה יותר קל לקבל קנס, מאשר לקבל מכות משוטרים.
המידע הזה רק מראה שלחילונים הם נותנים דוח והולכים, אצלינו הם מפוצצים אותך במכות עד שתתחרט שיצאת.
גם אני ראיתי את זה לא פעם במו עיניי.הקטע פה הוא שלכל הצדדים כואב גם למוכים וגם לשכנים..
אבל בשונה ממך @רסיס לילה אני ראיתי במו עיני היום שוטרים שבאו לפזר התקהלות ברוגע ובנחמדות והיה שם ילד בן 14 שאמר להם אני עושה ספורט ופשוט היה בא לי להעמיד אותו קצת במקום למה אבל למה הם מבקשים יפה תלך תלך תלך ואח"כ לחזור
למה לעשות בכוונה והוא עשה את זה כמה דקות עד שאשה מבחוץ העיפה אותו
וכן אני מבין אחרי שראיתי את זה קצת את השוטרים ׁ(כמובן שלא מוצדק להרביץ) שפשוט יפסיקו לעצבן בכוונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים