קורונה לכל מי שבטוח שיש אכיפה רק אצל חרדים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא ראית מה עשו לאיש חסיד מירושלים שהלך לתומו ברחוב???? טוב שיש מצלמות רחוב היום אי אפשר לומר שהם מרביצים רק למפגינים. יש הרבה עוברי אורח שמקבלים מכות על לא עוול בכפם. תפסיקו להיות תמימים. אנחנו נמצאים בשלב הבירור הסופי היום! זו מלחמת דת!! בדיוק כמו בשנים אפלות של העם היהודי.
מתנצלת מראש בפני כל הרגישים למיניהם אם כתבתי מדי בבוטות.
מה אמרתי יש מקרים מוצדקים הסרטון המובטח לא. וגם האיש חסד הזה זה לא כזה שחור לבן לא מתרגש מהסיפור בן אדם הלך עם טלית ברחוב שלא יספר סיפורים מבחינת המשטרה זה מוצדק ואני מעדיף שיהא משטרה מאשר שלא כי גם אלו שקוראים להם נאצים שהם רבים הצד המנוצח הולך למשטרה :)

• הוסף לסימניות
בינינו ילד חרדי לא מחנכים אותו לכזה דבר וכמובן שלא להיתקרב להפגנות ולהרביץ עעל שוטרים
יש אנשים שבכוונה עושים זאת
ואמרו לי מישפט ברגע שאתה מתחיל עם השיני על תיתפלאו למה השיני מרביץ לך יותר.זה היתנהגות לא מצדיקה ביכלל של שוטרים אבל גם ילדים אסור להם להיתנהג כך!!!)
איך הגעתם לילדים.
תצפו בתיעוד: עומד אדם מבוגר עם מסיכה ושוטרים חייתיים בחסות ההפגנה הסוערת מטיחים אותו לרצפה בכוונה תחילה.

• הוסף לסימניות
איך הגעתם לילדים.
תצפו בתיעוד: עומד אדם מבוגר עם מסיכה ושוטרים חייתיים בחסות ההפגנה הסוערת מטיחים אותו לרצפה בכוונה תחילה.
אני דיברתי על ילדים ולא על האדם המבוגר....
ואגב תיקרא את כל מה שכתבתי שם ולא חלק

• הוסף לסימניות
דודסטו, משום מה לאחרונה לא היו כמעט תלונות על אכיפה מפלה. רוב התלונות היו בגל הראשון שאז באמת הייתה אכיפה מפלה שלא ניתן היה להתעלם ממנה.
עכשיו, השינוי באמת ניכר. ונראה כי פעולותיו של אוחנה עוזרות ויש אכיפה די שיוויונית.

• הוסף לסימניות
אגלה לכם סוד, יש אנשים שגרים שם.
סתם דוגמא קלאסית למשל.
שרואים הפגנה סוערת ומתעקשים לעבור דווקא שם ודווקא עכשיו.
הבנתי.

מעניין, אותי חינכו כשרואים הפגנה לברוח כמו מאש.
כנראה שזה 'תושבים' לא ירושלמים, שלא רגילים לראות הפגנות...

• הוסף לסימניות
מה אמרתי יש מקרים מוצדקים הסרטון המובטח לא. וגם האיש חסד הזה זה לא כזה שחור לבן לא מתרגש מהסיפור בן אדם הלך עם טלית ברחוב שלא יספר סיפורים מבחינת המשטרה זה מוצדק ואני מעדיף שיהא משטרה מאשר שלא כי גם אלו שקוראים להם נאצים שהם רבים הצד המנוצח הולך למשטרה :)
כתבתי חסיד ולא חסד.
על פי המצלמות: הלך לתומו (כן לתומו!) ברחוב הגיעו מאחוריו חיילי מגב שדחפו אותו בברוטליות עד שנפל והחליק מעוצמת המכה על הכביש ועזבו אותו מבלי לבדוק מה מצבו ואם צריך עזרה!
נו.....
מה יש לך לומר?

• הוסף לסימניות
דודסטו, משום מה לאחרונה לא היו כמעט תלונות על אכיפה מפלה. רוב התלונות היו בגל הראשון שאז באמת הייתה אכיפה מפלה שלא ניתן היה להתעלם ממנה.
עכשיו, השינוי באמת ניכר. ונראה כי פעולותיו של אוחנה עוזרות ויש אכיפה די שיוויונית.
יתכן, אני לא ממש עוקבת בחדשות

אבל זה לא מונע את הצעקות מחלקי הציבור כאן

• הוסף לסימניות
אצלינו הם מפוצצים אותך במכות עד שתתחרט שיצאת.
חלק מקונספריצית הקורונה. שום אדם נורמטיבי לא אמור להפגש עם המשטרה, ומקסימום יתנו לו דו"ח 500 ש"ח. מי שבשביל 500 ש"ח מוכן לבזות את עצמו ואת עמו שיבושם לו, כמובן לא מצדיק אלימות, שהיא גם לא חוקית.
בענין הילדים ברור שזה מטורף, אבל אני מציע לכם לומר לילדכם שינסה לזרוק משהו על כל שכן שיצא מהבנין, וגם לצעוק לו איזה קללה ולצחוק לו בפרצוף, בטוח שבסוף אחד מכל השכנים לא ישלוט בעצמו, יתפוס אותו ויכה אותו נמרצות, אז מה אתם מצפים משוטר חילוני או בכלל גוי.

• הוסף לסימניות
בענין הילדים ברור שזה מטורף, אבל אני מציע לכם לומר לילדכם שינסה לזרוק משהו על כל שכן שיצא מהבנין, וגם לצעוק לו איזה קללה ולצחוק לו בפרצוף, בטוח שבסוף אחד מכל השכנים לא ישלוט בעצמו, יתפוס אותו ויכה אותו נמרצות, אז מה אתם מצפים משוטר חילוני או בכלל גוי.
צודק לגמרי!

• הוסף לסימניות
כתבתי חסיד ולא חסד.
על פי המצלמות: הלך לתומו (כן לתומו!) ברחוב הגיעו מאחוריו חיילי מגב שדחפו אותו בברוטליות עד שנפל והחליק מעוצמת המכה על הכביש ועזבו אותו מבלי לבדוק מה מצבו ואם צריך עזרה!
נו.....
מה יש לך לומר?
ראית מה קרה 5 דקות לפני???

• הוסף לסימניות
מסכימה.
כתבה פה @פ.צ. שראתה ליד הבית שלה איך מתחיל שלב א' של הסרטונים המזעזעים...
את השלב המקדים שלפני אלימות השוטרים...

לדעתי הטעות של המשטרה זה שהיא לא שמה מישהו מטעמה שיתעד את האירועים מתחילתם.
להבדיל -
כמו חיילי צה"ל שמתעדים במצלמות בקסדות שלהם במלחמת הסברה נגד הסרטונים של השמאלנים מ"שוברים שתיקה".
אגב, לא משווה חלילה, אבל גם שם תמיד החיילים יוצאים זוועה -
מכים "סתם" עוברי אורח תמימים, פוגעים "סתם" בילדים חמודים.
תמיד כח חמוש מול אוכלוסייה יראה רע. בכל מקרה.

ואגב, בעניין הכאות הילדים. אין ספק שזה חמור מאד.
שוטר אמור לשלוט בעצמו ולא להכות ילד. בכל מקרה.
אבל, ייתכן מאד שהילד הזה מתנהג בכזאת צורה שגם המלמד שלו יצא מדעתו והחטיף לו מכות בשיעור, בלי שאף אחד היה שם כדי לתעד...
מייאש אתכם.
עומד בן אדם ומדבר בטלפון ומאחוריו רצים שוטרים שמגיעים כעת למקום, כולם רצים ובורחים והוא כ"כ עסוק שהוא לא שם לב מה שמתחולל מאחוריו, ויאללה, תופסים ומכניסים לניידת.
אבל אולי לפני 5 דק' הוא שלח רחפן לאן שהשוטרים היו אז שיפיל עליהם איזו קופסת שימורים כנראה.
פשוט תצפו בסרטונים ותפסיקו להתווכח על מקרים שנראים בעליל לא רלוונטים לכל הפרשנויות שלכם.

• הוסף לסימניות
אחרי הסיפור של הקנס לזאטוטה עם הברד נראה היה שכל מדינת ישראל מתהפכת
ושהמשטרה תשנה מדיניות והאכיפה המפלה תופסק
עכשיו אנחנו מבינים כמה נאיבים היינו כי בינתיים המצב רק הולך ומדרדר
הדבר היחיד שהשתנה זה שאנשים משלנו מעודדים את ההפליה והאלימות כלפינו

• הוסף לסימניות
הקטע פה הוא שלכל הצדדים כואב גם למוכים וגם לשכנים..
אבל בשונה ממך @רסיס לילה אני ראיתי במו עיני היום שוטרים שבאו לפזר התקהלות ברוגע ובנחמדות והיה שם ילד בן 14 שאמר להם אני עושה ספורט ופשוט היה בא לי להעמיד אותו קצת במקום למה אבל למה הם מבקשים יפה תלך תלך תלך ואח"כ לחזור
למה לעשות בכוונה והוא עשה את זה כמה דקות עד שאשה מבחוץ העיפה אותו
וכן אני מבין אחרי שראיתי את זה קצת את השוטרים ׁ(כמובן שלא מוצדק להרביץ) שפשוט יפסיקו לעצבן בכוונה

• הוסף לסימניות
מייאש אתכם.
עומד בן אדם ומדבר בטלפון ומאחוריו רצים שוטרים שמגיעים כעת למקום, כולם רצים ובורחים והוא כ"כ עסוק שהוא לא שם לב מה שמתחולל מאחוריו, ויאללה, תופסים ומכניסים לניידת.
אבל אולי לפני 5 דק' הוא שלח רחפן לאן שהשוטרים היו אז שיפיל עליהם איזו קופסת שימורים כנראה.
פשוט תצפו בסרטונים ותפסיקו להתווכח על מקרים שנראים בעליל לא רלוונטים לכל הפרשנויות שלכם.
יש בהחלט סרטונים גרועים. ואני גם חושבת שראוי ללמד חלק מהשוטרים קרוא וכתוב וגם קצת איפוק. וקורטוב חמלה.
לא יזיק בכלל.
ויש גם פגיעות בעוברי אורח.
מצד שני, שוב, לא ראינו מה היה רגע לפני הסרטון המרשיע.
ואני הייתי מפנה אצבע מאשימה כלפי האוכלוסייה שהתפרעה, ובגללה השוטרים שלא מצליחים להבדיל בין זברה א' לזברה ב', פוגעים בסופו של דבר גם בעוברי אורח תמימים.

כן. יש מה לחנך את המשטרה. בהחלט.
אבל בדיוק כמו בסרטונים מעזה (ובכל זאת, להבדיל) גם שם ברוב המקרים יש חלק א' לפני הסרטון המרשיע-מזעזע של החייל המפלצתי.

• הוסף לסימניות
אכיפה לא מסתכמת בדוחות!!!
לפעמים הרבה יותר קל לקבל קנס, מאשר לקבל מכות משוטרים.
המידע הזה רק מראה שלחילונים הם נותנים דוח והולכים, אצלינו הם מפוצצים אותך במכות עד שתתחרט שיצאת.

משום מה באזור שלי יש לאורך כל השנה שיטור חסר.
כולל אי אכיפת חבישת מסכות, והתכנסויות.

בבית שמש חגגו חופשי שמחות בית השואבה והקפות שניות ברוב עם. בידיעת המשטרה ובהעלמת עין.
הם בורחים מכל מצבור קנאים.
בעיני ראיתי.

וכשהמשטרה באה לעצור חברה שפשעו באמת (השליכו אבנים על חייל, פגעו בכל מיני) באמש לילה.
כולנו הופכים בני ארובה וזוכים ליקיצה ב-3 לפנות בוקר ורעש למשך שעה לפחות כולל קטנים שלכו תרדימו אותם שוב אחרי שישנו חצי לילה.

אני לא מוכנה לחיות בחברה שיש בה אלימות מותרת. כמו להשליך אבנים על חייל (חרדי).
ולא משנה לי מה האידאולוגיה. אבל בשכונה שלי אם תהיה אלימות אידאולוגית מכל סיבה שהיא או מצבי סיכון, הסיכוי שנזכה לסיוע משטרתי נמוך מאד.

אלימות משטרתית אמורה להיות מטופלת דרך הדרג הפוליטי והמשפטי. חד משמעית.
השאלה מי יטפל באלימות של ילדים שמחונכים שזה בסדר ואפילו מתבקש לפגוע ברכוש, להעיף בלוקים, לנקר גלגלים ועוד. (בעיני ראיתי)

• הוסף לסימניות
הקטע פה הוא שלכל הצדדים כואב גם למוכים וגם לשכנים..
אבל בשונה ממך @רסיס לילה אני ראיתי במו עיני היום שוטרים שבאו לפזר התקהלות ברוגע ובנחמדות והיה שם ילד בן 14 שאמר להם אני עושה ספורט ופשוט היה בא לי להעמיד אותו קצת במקום למה אבל למה הם מבקשים יפה תלך תלך תלך ואח"כ לחזור
למה לעשות בכוונה והוא עשה את זה כמה דקות עד שאשה מבחוץ העיפה אותו
וכן אני מבין אחרי שראיתי את זה קצת את השוטרים ׁ(כמובן שלא מוצדק להרביץ) שפשוט יפסיקו לעצבן בכוונה
גם אני ראיתי את זה לא פעם במו עיניי.
ולכן מה?
הנושא הוא כאן אלימות - חסרת הפרופורציה והרסן - של השוטרים.
זה שרוב רובם של המפגינים (ואני מדייק, המפגינים ולא עוברי האורח) לרבות הילדים מעצבנים את המשטרה (ואפי' עושים מעשים מגונים כמו שריפת פחים למשל) לא מתחילה להצדיק את הטירוף הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה