קורונה לכל מי שבטוח שיש אכיפה רק אצל חרדים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
"תל אביב" הכוונה "מחוז תל אביב" ובכללם בני ברק. לכן כל הדוחות על בתי כנסת בתל אביב הכוונה לבני ברק
רשת ב' מפורש.

• הוסף לסימניות
בבית שמש חגגו חופשי שמחות בית השואבה והקפות שניות ברוב עם. בידיעת המשטרה ובהעלמת עין.
הם בורחים מכל מצבור קנאים.
בעיני ראיתי.
זה לא מובן לי.
איך זה שיש כל כך הרבה שחגגו ברוב עם ולא קבלו דו"ח, ושלושה אברכים שלומדים בבית מדרש ברווח אדיר, מקבלים דו"ח.
לא מבינה את זה.
יש פה יד רוחצת יד מתחת לשולחן?

• הוסף לסימניות
זה לא מובן לי.
איך זה שיש כל כך הרבה שחגגו ברוב עם ולא קבלו דו"ח, ושלושה אברכים שלומדים בבית מדרש ברווח אדיר, מקבלים דו"ח.
לא מבינה את זה.
יש פה יד רוחצת יד מתחת לשולחן?
בוקר טוב.
עם המשטרה יש שפה אחת שעובדת.
רמז: בדיוק איך שהיא מתנהגת.
(במילים אחרות: מראים להם את הכיוון ולא מנסים לעזור ולסייע להם).

• הוסף לסימניות
לשום זברה שבעולם לא מגיעה ההתנהגות הברוטאלית הזו.
מסכימה. וכמו שכתבתי יש מה לחנך את המשטרה.
וגם לא לחילונים שנפגעו בהפגנות בתל אביב, יש גם סרטונים כאלו.
מצד שני כשאתה מתחיל אלימות, אל תצפה לתגובה לא אלימה.
למרות שכתבתם להבדיל אחדד: לא ראיתי במא"ש שיורים על שוטרים, בדרך כלל זה נגמר מקסימום בשקי אשפה וביצים ובמקרה קיצון באבן, וממילא - בניגוד לעזה - אין שום צד זכות להתנהגות כזו בטענה של 'לך תדע מה היה' (ובנוסף למה שכתבתי לעיל).
גם לא יורים בחזרה על מפגינים שם.
וזריקת אבנים יכולה להיות מסוכנת. גם שריפת פחים והמון שמסתער נגד עשרה שוטרים.

• הוסף לסימניות
בבית שמש חגגו חופשי שמחות בית השואבה והקפות שניות ברוב עם. בידיעת המשטרה ובהעלמת עין.
בו בזמן שבעיר הוותיקה הסתובב טרנזיט של יס"מ ותשאל עוברים ושבים שאינם שומרי תו"מ.
וכשהמשטרה באה לעצור חברה שפשעו באמת (השליכו אבנים על חייל, פגעו בכל מיני) באמש לילה.
כולנו הופכים בני ארובה וזוכים ליקיצה ב-3 לפנות בוקר ורעש למשך שעה לפחות כולל קטנים שלכו תרדימו אותם שוב אחרי שישנו חצי לילה.
צרת רבים חצי נחמה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
להכות ילד גם נכלל תחת הקטגוריה הזאת של 'להכות סתם'??
היו מקרים, אמנם לא באופן גורף, אבל קרו ברגעי זעם וקצף
כתבת נכון, זה קורה "ברגעי זעם וקצף", לא התנפלות של שוטר על ילד שהלך לתומו. ושיהיה ברור בשום פנים ואופן זה לא מצדיק התנהגות כזאת של שוטר.
אכן שוטרים זה לא משהו שצריך להתעסק איתם יותר מדי, יש בלאגן? תפוס מרחק!

• הוסף לסימניות
אכיפה לא מסתכמת בדוחות!!!
לפעמים הרבה יותר קל לקבל קנס, מאשר לקבל מכות משוטרים.
המידע הזה רק מראה שלחילונים הם נותנים דוח והולכים, אצלינו הם מפוצצים אותך במכות עד שתתחרט שיצאת.
ו
קודם כל, טענת 'הוא התחיל' קבילה עד גיל מאוד מסוים, לכל דבר יש דרך.
מלבד זאת, היו מקרים רבים בחוה"מ ששוטרים עצרו והכו אנשים עוברי אורח עם מסיכות.
תצפו בסרטונים שהופצו.
הנה אחת (ויש עוד):
צפה בקובץ המצורף 740495
ומול זה יש לי כמה סרטונים של מפגינים מכים ובועטים בשוטרים. אז בבקשה....יש גם וגם.
אני לא אומרת שאין שוטרים בעייתים מול החרדים. יש גם יש.
אבל- יש גם חרדים מאוד אלימים מול שוטרים ולא דווקא כי "הוא התחיל".
ואני לא אעלה אותם לכאן בשביל לא לבייש...

• הוסף לסימניות
ו

ומול זה יש לי כמה סרטונים של מפגינים מכים ובועטים בשוטרים. אז בבקשה....יש גם וגם.
קיבלתי במייל סרטון של כסא שנזרק על שוטר, לראשו. השוטר נראה לאחר חבלה רצינית. אין לי מושג מה היה קודם, אבל זאת לא דרכנו.

• הוסף לסימניות
וההמלצה היא אל תהיה שם! גם אם אתה רק בדרך לבית, תעשה עיקוף, אל תתעסק איתם.
עזוב, ניסיתי להציע כאן את העיצה הזו.
המציאו לי כל מיני רעיונות של מסלולים שאי אפשר לעקוף אותם, וחייבים ללכת רק דרך ההפגנה.
מי שמתעקש ללכת עם הראש בקיר - שלא יתפלא שצומחת לו שם חבורה.

• הוסף לסימניות
ו

ואני לא אעלה אותם לכאן בשביל לא לבייש...
כמה עצוב

• הוסף לסימניות
ועוד סרטון.
אברך צעיר מסתובב בתוך ההפגנה עם תינוק (עם גופיה בלבד, אגב), בן פחות מחצי שנה- על פי מראהו.
למה?
כדי להוציא כותרת "תינוק נפגע בהפגנה"?
איבדנו שפיות?

• הוסף לסימניות
עזוב, ניסיתי להציע כאן את העיצה הזו.
המציאו לי כל מיני רעיונות של מסלולים שאי אפשר לעקוף אותם, וחייבים ללכת רק דרך ההפגנה.
מי שמתעקש ללכת עם הראש בקיר - שלא יתפלא שצומחת לו שם חבורה.
כי תסלחו לי, זו עצה טיפשית.
בא נראה אתכם שיפגינו מתחת לביתכם ותעשו סיבוב, כי?
המשטרה החליטה היום לעצור כל מי שעובר שם, ועם שוטרים לא מתעסקים.
הדם היה עולה לכם לראש למשמע עצה גאונית שכזו.

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי על מה אתם מדברים, אבל יש מספר הגון של סרטונים מהחוה"מ האחרון של אנשים שלא קשורים לשום הפגנה עוברים שם (או עומדים או מוחים - ויש מכל הדוגמאות) ושוטרים ניגשים אליהם (לפעמים אפילו מאחורה) ועוצרים אותם או מכים אותם בלי לעשות שום פעולה מאלו שהוזכרו בתחילת האשכול.

דומני שמיותר להגיב על הטענה.
יש גם מספר לא מובטל של סרטונים מחוה"מ ומליל הושענא רבא של של אנשים שלא קשורים לשום הפנה עוברים שם [במקום ההפגנה] וחוטפים שקיות אשפה על הראש מהמכולה הקרובה.
אבל לא מהשוטרים.
מהמפגינים.
מכירה מישהו כזה אישית.
מקרוב מאוד.
ויש תיעוד.

• הוסף לסימניות
אברך צעיר מסתובב בתוך ההפגנה עם תינוק (עם גופיה בלבד, אגב), בן פחות מחצי שנה- על פי מראהו.
למה?
איבדנו שפיות?
הסיבה לכך פשוטה מאד.
המפגינים הללו מחפשים אקשן כל הזמן.
מה שאחרים מוצאים במדיה הם מקבלים בהפגנות.
אני קוראת להם פושטקים מחופשים לחרדים.

• הוסף לסימניות
ועוד סרטון.
למה?
איבדנו שפיות?
כנראה בדרך למנחה?

• הוסף לסימניות
חבל שלא נפתח לך.
הכותרת היא הפגנות תשפ"א כי אכן הכל מההפגנות.
אבל, זה עדיין סותר את מה שכתבתם בתחילת האשכול.
כי יש בפירוש חרדים שפוצצו במכות למרות שהם לא עשו כלום, ויש כאלו שנעצרו למרות שהם אפילו לא עמדו, אלא עברו שם.
והטענה: אל תעברו - היא פשוט לא רצינית.
הם לא עשו כלום אבל השוטרים אחוזי האמוק משתוללים אז אל תהיו שם ואל תתלונו אחר כך שהשוטרים אלימים רק כלפי החרדים.
דוקא בחודשים האחרונים עם ההפגנות נגד ביבי ניתן לשמוע איך אותם מפגינים מתלוננים על אלימות השוטרים. ובואו נזכר בסלומון תקה (מקוה שאני מאיית נכון) מהקהילה האתיופית שנהרג!! (בלי להכנס אם ההרוג היה אשם או לא, הענין הוא התוצאה והטענה על אלימות ויד קלה על ההדק של שוטרים) והוא לא האתיופי היחיד בשנים האחרונות שנהרג בהיתקלות עם שוטרים.
ולפני שיתחילו ההשוואות איפה השוטרים יותר אלימים, בואו נבדוק גם את התנהגות המפגינים כלפי השוטרים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה